Για αυτά τα τρία ζώδια ο Νοέμβριος προβλέπεται δύσκολος μήνας

2020-11-04

Για αυτά τα ζώδια ο Νοέμβριος προβλέπεται δύσκολος μήνας.

Παρθένος

Είτε πρόκειται προσωπικά είτε επαγγελματικά, ο Νοέμβριος πρόκειται να σε δοκιμάσει με περισσότερους τρόπους από έναν. Μόλις ο πλανητικός κυβερνήτης σου, σταθμεύσει στον δεύτερο Οίκο σου των οικονομικών, της ευχαρίστησης και της αίσθησης ασφάλειας, πιθανότατα θα προβληματιστείς με μια ακόρεστη ανάγκη να ενδώσεις και να καρπωθείς τα οφέλη των προσπαθειών σου, αλλά δεν χρειάζεται να βιαστείς. Ο φευγαλέος Ποσειδώνας θα τοποθετηθεί επίσης κατευθείαν στον έβδομο Οίκο των σημαντικών συνεργασιών σου, κάτι που μπορεί να αποκαλύψει μια σειρά αληθινών γεγονότων που δεν περιμένεις.

Ζυγός

Τίποτα στη ζωή δεν είναι εύκολο, Ζυγέ. Η ισορροπία, η αρμονία και το αισθητικά ευχάριστο περιβάλλον που αναζητάς πρέπει να τα κερδίσεις και εάν κάτι στη ζωή σου δεν στέκεται σε σταθερό έδαφος, ήρθε η ώρα να τα αφήσεις όλα να πέσουν. Γιατί να κρατήσεις κάτι που δεν αξίζει τον χρόνο και την ενέργειά σου; Χάρη στον πλούσιο πλανητικό κυβερνήτη σου, η μετατόπιση της Αφροδίτης στον απολαυστικό δεύτερο Οίκο σου των χρημάτων, των οικονομικών και των αξιών, πιθανότατα θα σου προσφέρει μια ευκαιρία ... ή δύο.

Υδροχόος

Είναι εύκολο, Υδροχόε. Υπήρξε πολλή έλξη στον δωδέκατο Οίκο σου της παράδοσης, της αναίρεσης, της εσωτερικότητας και του κάρμα αυτά τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά η τρίτη και τελευταία σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα είναι εδώ για να σφραγίσει τη συμφωνία. Εάν αποφεύγεις την αλήθεια για κάτι ή σου λείπει η ταπεινότητα όταν πρόκειται για τα ελαττώματά σου, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσεις αυτή τη φάση άρνησης. Ο Ποσειδώνας θα τοποθετηθεί απευθείας στον δεύτερο Οίκο σου των αξιών, των οικονομικών και της άνεσης, οπότε αν έχουν ξεφύγει υπερβολικά τα οικονομικά σου ή αποφεύγεις την πληρωμή χρεών, αυτή θα είναι μια ευκαιρία για αξιολόγηση της πραγματικότητας.