Για αυτά τα τέσσερα ζώδια η άνοιξη θα είναι η πιο ερωτική εποχή του χρόνου

2021-03-26

Η άνοιξη του 2021 θα είναι η πιο ερωτική για τα παρακάτω ζώδια.

Κριός

Για σένα τα πράγματα γίνονται γρήγορα ερωτικά. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου και ξεκινάει η άνοιξη με μια έξτρα ερωτική ενέργεια. Μπορεί να νιώσεις πιο ανοιχτή στην αγάπη για τον εαυτό σου και αυτό να σου δώσει αυτοπεποίθηση. Επίσης, η Πανσέληνος του Μαρτίου στις 28 θα ευλογήσει τον τομέα των σχέσεων δείχνοντάς σου ποιες σχέσεις ήρθαν για να μείνουν για καιρό.

Ταύρος

Είσαι ένα ρομαντικό ζώδιο από τον πυρήνα σου. Παραδέξου το, κάτω από την στωική σου εξωστρέφεια είσαι κάποιος που απλά θέλει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Όταν η Αφροδίτη μπει στο ζώδιό σου στις 14 Απριλίου, θα διαπιστώσεις ότι όλες οι πιθανοί ερωτικοί σύντροφοι θέλουν να κάνουν ακριβώς αυτό. Ωστόσο, όταν η η Πανσέληνος περάσει στον τομέα των σχέσεών σου στις 26 Απριλίου, μπορεί να τα μηδενίσεις όλα για έναν και μόνο σύντροφο.

Δίδυμος

Και η φάση συνεχίζεται. Όταν η Αφροδίτη μπει στο ζώδιό σου στις 8 Μάϊου, θα έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς. Εξάλλου αυτή η διέλευση θα ενισχύει την ήδη παιχνιδιάρικη διάθεσή σου και την δαιμόνια αίσθηση του χιούμορ για να μην αναφέρουμε και την τάση σου να φλερτάρεις χωρίς καν να προσπαθείς. Η άνοιξη όμως δεν είναι απλά για να περάσεις καλά. Στις 26 Μάϊου μια σεληνιακή έκλειψη στον 7ο οίκο των σχέσεων φέρνει σοβαρή εξέλιξη στην ερωτική σου ζωή.

Καρκίνος

Η άνοιξη μπορεί να μην είναι η εποχή σου αλλά σίγουρα ξεκινάει για σένα η ρομαντική διάθεση. Η Αφροδίτη μπαίνει στον καρκίνο στις 2 Ιουνίου και θα φωτίσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου. προετοιμάσου όχι μόνο να νιώσεις περισσότερο ερωτευμένη με τους άλλους αλλά και νιώσεις και τρελά ερωτευμένη με τον εαυτό σου. Χώνεψέ το και μείνε σίγουρη ότι η άνοιξη θα τελειώσει ερωτική για να σε προετοιμάσει για ένα καλοκαίρι γεμάτο πεταλούδες στο στομάχι σου.