Γι' αυτά τα δύο ζώδια ο Δεκέμβριος θα είναι ο... χειρότερος μήνας

2020-12-02

Ο τελευταίος μήνας του έτους, για κάποια ζώδια, έτυχε να είναι ο... χειρότερος.

Δείτε ποια φορά:

Ταύρος

Κράτα ψηλά το κεφάλι. Παρά το ότι έχεις κυβερνήτη την Αφροδίτη που αποζητά την αρμονία, δεν έχει πάντα πεταλούδες και σπίθες για αυτό συγκεντρώσου. Πέρα από τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη που τονίζουν τον ερωτικό σου 8ο οίκο που αφορά την οικειότητα, τους συνεταιρισμούς και την μεταμόρφωση, καλείσαι να δεις πιο προσεκτικά τις ενεργειακές σου ανταλλαγές και τις οικονομικές συγχωνεύσεις.

​Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική σου ζωή αλλά κυρίως είναι η εποχή της ετήσιας μεταμόρφωσής σου. Τα καλά νέα είναι ότι το έχεις περάσει πολλές φορές οπότε θα είσαι έτοιμη.

Παρθένος

Όταν σκέφτεσαι τις λέξεις ευτυχία και ασφάλεια, τι σου έρχεται πρώτα στο μυαλό; Ο Δεκέμβριος τονίζει τα πάντα, από τα συναισθηματικά σου θεμέλια μέχρι την αίσθηση ασφάλειας ενώ σε ενθαρρύνει να δημιουργήσεις ένα καταφύγιο μέσα σου. Τι φοβάσαι; Με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να φωτίζουν τον τομέα του σπιτιού, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τον εαυτό σου να νιώσει "σαν στο σπίτι του" τόσο μέσα σου όσο και στον χώρο που ζεις. Ποιος ξέρει, μπορεί να αποφασίσεις να περιποιηθείς τον χώρο ή να μετακομίσεις.

​Τα θέματα που περιστρέφονται γύρω από την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή θα είναι ψηλά στη λίστα σου αυτό το μήνα οπότε ξεκίνα να ψάχνεις την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή που χρειάζεσαι και αξίζεις.