Αστρολογικές προβλέψεις 7-13 Ιουνίου: Προσοχή στις λάθος εκτιμήσεις.

2020-06-09

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 7-13 Ιουνίου: Προσοχή στις λάθος εκτιμήσεις.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Αυτές τις μέρες θα υπάρχει μία εσωτερική ανησυχία που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε γρήγορα, πριν αρχίσετε να [καταστρέφετε] φιλίες και σχέσεις, με μία συμπεριφορά που δεν σας ταιριάζει. Επίσης μην πάρετε ακόμη καμία απόφαση που θα έχει ζωτική σημασία για σας και ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σας. Το παρασκήνιο είναι ακόμη πολύ ενεργό και θα πρέπει να προσέχετε την κάθε σας ενέργεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Τη εβδομάδα αυτή, θα υπάρξουν συναισθηματικές ανασφάλειες, σε σημείο που για πολλά πράγματα θα νιώσετε ανήμποροι να τα διεκδικήσετε, ακόμη και να τα κρατήσετε κοντά σας. Μην εμπιστεύεστε τις [συμβουλές] φίλων σας, και απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι χειριστικά. Μία οικονομική δραστηριότητα δεν πρέπει να γίνει τώρα, γιατί θα προκύψουν αλλαγές που σίγουρα δεν θα είναι υπέρ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους ανήσυχους Διδύμους, οι μέρες αυτές δεν καλύπτουν τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, όπως θα θέλατε. Υπάρχει μία κατάσταση που δεν μπορείτε να ελέγξετε, βάζοντας το κοινωνικό σας προφίλ σε δοκιμασία. Καλό είναι να μην εμπλακείτε με πρόσωπα κύρους, σε ενέργειες που θα σας εκθέσουν και θα σας μειώσουν. Οι αμφιβολίες σε όλα τα επίπεδα, θα είναι το κεντρικό γνώρισμα αυτής της περιόδου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου, η επικοινωνία και κάθε κατάσταση που αντιπροσωπεύει το παρελθόν, θα σας απασχολήσει έντονα και θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της επιστροφής σε παλιές υποθέσεις που δεν έχουν κλείσει οριστικά. Και μην ξεχνάτε ότι η ερχόμενη έκλειψη στις 21/6, που σας αφορά άμεσα, έχει ήδη αρχίσει και επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, οι μέρες αυτές είναι γεμάτες από διεκδικήσεις και η αίσθηση που θα εισπράξετε από δικά σας πρόσωπα, θα είναι απογοητευτική. Μέχρι να φύγει αυτός ο μήνας, θα θελήσετε να τακτοποιήσετε οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις, που νιώθετε ότι σας πνίγουν και σας αδικούν. Υπάρχει ο κίνδυνος, να απομακρυνθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις και να κάνετε μία στροφή στους τωρινούς σας στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Μην είστε ευκολόπιστοι σε ότι σας πουν ή σας υποσχεθούν κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας, όπου και οι αντιστάσεις σας δεν θα είναι ισχυρές, με αποτέλεσμα να πέσετε πιθανότατα θύμα απάτης και ψευδών ειδήσεων. Αν γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο αυτή την περίοδο, να ξέρετε ότι πολύ σύντομα θα σας απογοητεύσει.

ΖΥΓΟΣ

Για κάποιους λόγους θα πρέπει να προσέχετε τις καθημερινές σας ενασχολήσεις, όπως επίσης τον εργασιακό σας χώρο και την υγεία σας. Οι τομείς αυτοί βάλλονται και σας δημιουργούν ανασφάλεια και μεγάλο στρες. Στον προσωπικό τομέα, θα υπάρξουν επιστροφές προσώπων και επανασυνδέσεις, αλλά οι νέες γνωριμίες θα σας δώσουν την αίσθηση του Καρμικού και του γνώριμου, σαν να έχετε ξανασυναντηθεί από παλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα έντονη σε ότι αφορά τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Ίσως να μπείτε σε μία διαδικασία εσωτερικής αναφοράς, ψάχνοντας να βρείτε τους λόγους που σας οδήγησαν σε κάποιες σας αποφάσεις. Επίσης θα νιώσετε περισσότερο εκτεθειμένοι σε αρνητικές συνθήκες που αφορούν ένα γενικότερο σύνολο ανθρώπων, με αποτέλεσμα να νιώθετε αδικημένοι και στο περιθώριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, θα υπάρξουν και αυτή την εβδομάδα, καταστάσεις και γεγονότα που άφησε στο πέρασμά της η Πανσέληνος στις 5/6. Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων, σας πιέζει υπερβολικά, στο να πάρετε αποφάσεις και να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας και τα λάθη που μπορεί να προκύψουν με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Επίσης, θα πρέπει να δείξετε υπομονή σε επαγγελματικές αναποδιές, όπως επίσης και σε κακές σχέσεις με τα οικία σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές οι μέρες θα υπάρξουν κάποια γεγονότα που θα σας γυρίσουν και πάλι πίσω σε καταστάσεις, που θέλετε να ξεχάσετε. Οι κίνδυνοι από ένα παρελθόν που θέλετε να απομακρυνθεί από σας, είναι ακόμα [ζωντανοί] και ακολουθούν τις κινήσεις σας. Φροντίστε να μην προκαλείτε τους άλλους με τα λόγια σας και μην μπλέξετε με νομικές υποθέσεις την περίοδο αυτή. Στον προσωπικό τομέα, πρόσωπο μέσα από τον χώρο της εργασίας, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν επανασυνδέσεις στην προσωπική σας ζωή και με την δική σας προσπάθεια σε κάποιες περιπτώσεις, θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένο σας πρόσωπο. Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρξουν έντονες συμπτώσεις, που θα συντελέσουν στο να βρεθείτε τελείως απρογραμμάτιστα την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο, με μία πρώην σχέση σας. Αναθεωρήσεις θα αναγκαστείτε να κάνετε, σε στόχους που έχετε θέσει, αλλά και σε φιλίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την περίοδο θα πρέπει να έχετε αυτοέλεγχο και να απομακρύνεστε από πρόσωπα που μπορεί να σας εκθέσουν ή να σας χρησιμοποιήσουν για προσωπικό τους όφελος. Οι συναισθηματικές σας εκρήξεις θα είναι πολύ συχνές και δυστυχώς οι άλλοι δεν μπορούν να σας νιώσουν στον βαθμό εκείνο, που εσείς θέλετε. Ο θυμός που νιώθετε για πολλά πράγματα, σας κάνει να αντιδράτε έντονα, σε βαθμό που χάνετε το δίκιο σας.