Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 3-9/8: Η Πανσέληνος του Αυγούστου δημιουργεί συναισθηματική αστάθεια

2020-08-03
astrologynews.gr
astrologynews.gr

Η Πανσέληνος του Αυγούστου, στις 3/8, δημιουργεί συναισθηματική αστάθεια.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, σας προτρέπει να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας έχουν πληγώσει και σας έχουν αποσυντονίσει συναισθηματικά. Πολύ πιθανόν να ζήσετε αυτές τις μέρες κάποια γεγονότα και κάποιες αποκαλύψεις που θα σας κάνουν να δράσετε παρορμητικά,οπότε και το πιο σίγουρο είναι να πέσετε σε λάθη, που δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να διορθώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, που έχετε γεννηθεί στην αρχή του δευτέρου δεκαημέρου, 10 - 11 /5, αυτή η Πανσέληνος, θα σας επηρεάσει στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα, με μία ανατρεπτική και καθόλου ήρεμη περίοδο. Η έντονη παρουσία του πλανήτη Ουρανού, θα σας κάνει να αντιδράτε έντονα και να ζητάτε την απελευθέρωση σας, από δεσμά που δεν σας εκφράζουν πλέον. Οι συγκρούσεις δεν θα λείψουν, με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους υπερκινητικούς Διδύμους, οι μέρες αυτές θα είναι γεμάτες εντάσεις και απρόοπτα, τόσο στο περιβάλλον σας, όσο και μέσα από κάποια επαγγελματικά σας διαβήματα. Θα πρέπει να σκεφτείτε, για ποιο λόγο βρίσκεστε συνέχεια σε ένταση με κάποια πρόσωπα, που οι σχέσεις σας με αυτά παραπαίουν και φθείρονται μέρα με την μέρα. Οι απερίσκεπτες ενέργειες σας, θα γίνουν η αιτία να προκληθούν ταραχές στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 3/8, θα είναι ένα σημείο αναφοράς των οικονομικών σας υποθέσεων. Πολύ πιθανόν να πρέπει να ξεκαθαρίσετε την δική σας θέση, απέναντι στις οικονομικές διεκδικήσεις τρίτων προσώπων, που για κάποιους λόγους έχετε κοινά συμφέροντα. Επίσης θα υπάρξουν αυτές τις μέρες συναισθηματικές αναταράξεις και υπερβολές, που σίγουρα δεν θα σας βγάλουν από τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά θα επωμιστείτε καινούρια.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας κάνει πρωταγωνιστές των ημερών, σε θέματα σχέσεων, αλλά και συνεργασιών. Οι επαναστατικές τάσεις δεν θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις δυσκολίες που παρουσιάζονται. Μάλιστα αν για κάποιο λόγο ενεργήσετε γρήγορα και χωρίς σύνεση, θα υπάρξουν επιπτώσεις που δύσκολα θα μπορέσετε να μαζέψετε. Κάτι ακόμα που θα πρέπει να προσέξετε είναι, η λάθος εκτίμηση προσώπων που βρίσκονται δίπλα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου, σας δημιουργεί μία αστάθεια σε επαγγελματικό επίπεδο, η μία ξαφνική τροπή πραγμάτων που δεν μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας και με θέματα που καθορίζουν την εσωτερική σας ισορροπία. Το άγχος που έχετε αυτό το διάστημα, δεν κάνει καλό σε καμία επιδίωξη σας, αλλά αντίθετα μπλοκάρει την θετική σας ενέργεια.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, οι σχέσεις και ο έρωτας θα παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο. Οι ανατροπές είναι εκείνες που θα σας χαρακτηρίζουν, κάνοντας την περίοδο αυτή να μοιάζει με πεδίο μάχης. Μην βλέπετε γύρο σας όλους με εχθρικό τρόπο και χαλιναγωγήστε πρωτίστως την δική σας συμπεριφορά και μετά να θέσετε τους άλλους σε δοκιμασίες και κριτικές που πολλές φορές είναι άδικες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η Πανσέληνος αυτή θα έχει μία πολύ σημαντική επιρροή στην ζωή σας, εφόσον συμμετέχουν οι γωνιακοί τομείς που αφορούν, τα προσωπικά σας θέματα, τα επαγγελματικά και την οικογένεια. Έτσι η συμμετοχή του Ουρανού σε αυτή την Πανσέληνο, κάνει να φαίνονται όλα ρευστά, με κλονισμούς που δεν είχατε προβλέψει. Μία έξυπνη κίνηση είναι να μείνετε πιστοί στην μέχρι τώρα πορεία σας, κάνοντας ένα διάλειμμα για να ξεκουραστείτε από όλους και όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας η Πανσέληνος στην αρχή της εβδομάδας, φέρνει στο φως κάποια θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σας, αλλά και κάποιες μικρές ή και πιο μακρινές μετακινήσεις σας. Πολύ πιθανόν να ανατραπούν κάποια από τα δεδομένα σας και υπάρχει η πιθανότητα κάποιες ειδήσεις, θα γίνουν η αφορμή να αλλάξετε πορεία σε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αναθεώρηση των υλικών και συναισθηματικών σας αναγκών, θα προκύψει μετά από συμπεριφορές και γεγονότα που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Η Πανσέληνος του Αυγούστου δεν είναι για σας μία απλή υπόθεση, εφόσον θα πρέπει να αγωνιστείτε για τα κεκτημένα σας. Οι αλλαγές, αν και δεν σας ταιριάζουν, θα είναι η μόνη οδός που θα πρέπει να προχωρήσετε, για να ξαναβάλετε το επόμενο διάστημα σε τάξη ότι σας αφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο στις 3/8, θα σας δημιουργήσει νέα δεδομένα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Η τάση που έχετε αυτή την περίοδο, είναι να αναζητήσετε τα ποιο βαθιά αίτια μιας κατάστασης και να απομακρυνθείτε από το [άρρωστο] παρελθόν που δεν κολλάει σε τίποτα με την σημερινή σας πορεία. Βέβαια για να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα, θα πρέπει να αποφύγετε τις έντονες συγκρούσεις, που τελικά κάποιοι θα επωφεληθούν από αυτές, αλλά όχι εσείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Το παρελθόν αναβιώνει αυτή την περίοδο και σίγουρα μέσα από αυτή την διαδικασία, θα μπορέσετε να ξαναδείτε τα σωστά ή τα λάθη που έχουν προκύψει στην ζωή σας. Μία εσωτερική διαδικασία γεμάτη με εντάσεις, ερωτηματικά και πρόσωπα που είτε το θέλατε είτε όχι έπαιξαν έναν σημαντικό ρόλο μέχρι τώρα στην ζωή σας. Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε αυτή την περίοδο, είναι οι συζητήσεις με δικά σας πρόσωπα, που μπορεί να αποτελέσουν την αρχή μιας μεγάλης κόντρας.