Έτσι επηρεάζεται το κάθε ζώδιο από την εποχή του Κριού στην οποία βρισκόμαστε

2021-03-29

Ο Ήλιος μετακινήθηκε στο ζώδιο του Κριού στις 21 Μαρτίου, αμέσως μετά την εαρινή ισημερία. Η περίοδος του Κριού θα διαρκέσει έως τις 19 Απριλίου και ας δούμε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο..

Κριός

Αυτή είναι η εποχή σου και όπως συμβαίνει με όλες τις εποχές του Κριού, θα αισθάνεσαι δυνατή σαν τον θεό του πολέμου από τον οποίο πήρες το όνομά σου. Οι άνθρωποι θα σε αναζητούν για απαντήσεις και είναι στη φύση σου να τους παρέχεις βοήθεια.

Ταύρος

Όταν ο Ταύρος επηρεάζεται από τον Κριό, ας πούμε ότι είναι μια περίοδος για πάρτι. Έχεις περάσει αρκετό χρόνο στο σκοτάδι - είτε αυτό αναφέρεται στο χειμώνα είτε σε κάποια καταπιεσμένη κατάσταση απάθειας. Αλλά δεν έχει πλέον σημασία. Ξυπνάς και είσαι έτοιμη για διασκέδαση. Και μην νομίζεις ότι η διασκέδαση δεν μπορεί να οδηγήσει σε κάτι παραγωγικό.

Δίδυμοι

Και εσύ επίσης, θα αισθανθείς το κύμα της δύναμης στις φλέβες σου, αλλά επειδή είσαι Δίδυμος, θα το αμφισβητήσεις. Αυτή είναι η μεγάλη σου ευκαιρία, Διδυμάκι, δεν χρειάζεται να αμφιβάλλεις για αυτό. Επίτρεψε στον εαυτό σου να νιώσει τη χαρά που έρχεται στο δρόμο σου.

Καρκίνος

Μπορεί να αισθάνεσαι μια επίμονη αίσθηση δυσαρέσκειας κατά τη διάρκεια της περιόδου του Κριού και αυτό θα μπορούσε πραγματικά να είναι η ώθηση για μεγάλες αλλαγές. Έχεις αποφύγει την αλλαγή για καιρό αλλά είναι στο μυαλό σου και γνωρίζεις ότι τα πράγματα δεν μπορούν να παραμείνουν όπως ήταν.

Λέων

Τα μεγάλα όνειρα ήταν πάντα στο επίκεντρο αυτού που αναζητάς, Λιονταρίνα και τώρα, περισσότερο από ποτέ, θα θέλεις να εκδηλώσεις αυτά τα μεγάλα όνειρα. Η επιρροή της ενέργειας του Κριού θα λειτουργήσει την αίσθηση της δράσης σου. Η ώρα για τα όνειρα έχει τελειώσει και είναι ώρα να δουλέψεις για αυτά.

Παρθένος

Όλα είναι καλά στον κόσμο σου κατά τη διάρκεια της περιόδου του Κριού, Παρθένε. Έρχεται μια αίσθηση ικανοποίησης. Εσύ δεν μπορείς να το πιστέψεις, αλλά υπάρχει η ειρήνη. Κατά ειρωνικό τρόπο, όταν ο θεός του πολέμου, ο Κριός, διέρχεται από τον κόσμο σου, έχει μια καταπραϋντική επίδραση σε εσένα.

Ζυγός

Ποτέ δεν αισθάνθηκες άνετα κατά τη διάρκεια της περιόδου επιρροής του Κριού και αυτή τη φορά δεν θα αλλάξεις αυτό το μοτίβο. Ο Κριός αναδεικνύει το χειρότερο σε εσένα, Ζυγέ και θα το παρατηρήσεις. Θα αλλάξεις προς το καλύτερο γιατί βλέπεις τον εαυτό σου ως άτομο με μεγάλες δυνατότητες για το καλό, αλλά ο Κριός θα αναδείξει την κακή πλευρά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψεις.

Σκορπιός

Ο Κριός επηρεάζει τον Σκορπιό. Αυτό θα σου αναδείξει, Σκορπίνα, τις πιο σκοτεινές σκέψεις σου. Πρόσεξε την κατάθλιψη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά προσπάθησε επίσης να αποφύγεις να απογοητεύεσεις αθώους που θα βρεθούν στο δρόμο σου.

Τοξότης

Δεν είχες ποτέ πρόβλημα να υιοθετήσεις τις επιρροές των συναφών ζωδίων της φωτιάς και αυτό δεν διαφέρει. Ο Κριός αναδεικνύει τον εσωτερικό σου πολεμιστή και παρόλο που αυτός ο εσωτερικός πολεμιστής τείνει να τεμπέλης, αυτή τη φορά δεν θα είναι. Θα υπερασπιστείς τους αδύναμους και θα πολεμήσεις την καταπίεση.

Αιγόκερως

Αν ένιωθες πριν φιλόδοξη και προσανατολισμένη στην επιτυχία, περίμενε μέχρι να νιώσεις τη δύναμη του Κριού σε αυτή τη θαρραλέα ψυχή σου. Να αναμένεις, Αιγόκερε, μεγαλύτερα projects και μεγαλύτερους στόχους να δημιουργηθούν και να δουλέψουν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Υδροχόος

Κατά τη διάρκεια της σεζόν του Κριού, Υδροχόε, θα παλέψεις για το καλό, απλά επειδή είναι σωστό και αυτή είναι η σωστή ώρα. Ωστόσο, αυτό ισχύει για εσένα και υπάρχει ένας αγώνας που έρχεται στο δρόμο σου, ένας για τον οποίο είσαι καλά προετοιμασμένη και ένας για τον οποίο θα κερδίσεις.

Ιχθείς

Ενώ ο Κριός είναι πολύ διαφορετικός από τους Ιχθείς και τα δύο ζώδια είναι επίσης πολύ κοντά στο ζωδιακό κύκλο, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά με τον Κριό που θα αντιμετωπίσεις σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.