Εσύ ξέρεις ποιο είναι το δικό σου «αδελφό» ζώδιο; - Ιδού!

2020-10-19

Tα «αδελφά» ζώδια είναι ένα ζευγάρι ζωδίων που έχουν την ίδια τροπικότητα και μοιράζονται συγγενή στοιχεία, λένε οι ειδικοί. Και για όσους δεν γνωρίζουν ακριβώς, εξηγούμε ότι η «τροπικότητα» αναφέρεται στις ημερομηνίες της εποχής που γεννήθηκες και τα «συγγενή στοιχεία» αφορούν τα στοιχεία του ζωδίου σου που πάνε μαζί. Αέρας + Φωτιά και Νερό + Γη.

Εσένα ποιο είναι το δικό σου;

Κριός + Ζυγός

Και οι δύο προχωράτε μπροστά με τις καρδιές σας, όχι με τα κεφάλια σας - αλλά ο Ζυγός πάντα θέλει να στηριχθεί, ενώ ο Κριός είναι πιο ανεξάρτητος. Μαζί, βοηθάτε η μια την άλλη να βρει ισορροπία.

Tαύρος + Σκορπιός

Ως τα δύο πιο επίμονα ζώδια, οι μάχες σας μπορούν να διαρκέσουν κυριολεκτικά για εβδομάδες ... αλλά αυτό δείχνει πραγματικά ότι μπορείτε να σταθείτε η μια στην άλλη. Αυτό σας βοηθά να μάθετε ότι μερικές φορές είναι εντάξει να σταματήσετε να κάνετε έλεγχο η μια στην άλλη.

Δίδυμοι + Τοξότης

Περνάτε καλά χάρη στην περιέργεια και την αγάπη μεταξύ σας ακόμα και αν μαλώνετε ή ζηλεύετε η μία την άλλην.

Καρκίνος + Αιγόκερως

Ο Καρκίνος είναι εξαιρετικά συναισθηματικός, ενώ ο Αιγόκερως είναι λίγο πιο ψυχρός. Και αυτό είναι πραγματικά το σημείο αυτού του ζευγαρώματος: Οι Αιγόκεροι ενθαρρύνονται να μην ξεφύγουν από τα συναισθήματα τους ενώ οι Καρκίνοι μαθαίνουν να κάνουν ένα βήμα πίσω και να κατανοήσουν τα δικά τους.

Λέων + Υδροχόος

Είστε τα πιο δημιουργικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου και κάνετε το καλύτερο μεταξύ σας όταν δημιουργείτε. Είστε επίσης καλές στο να δίνετε βοήθειες για να επανέρθετε μαζί στην πραγματικότητα.

Παρθένος + Ιχθείς

Ποια είναι πιο υποστηρικτική από εσάς; (Καμία.) Φροντίζετε η μια την άλλην - και να λέμε και την αλήθεια και οποιονδήποτε άλλον - με τον Παρθένο να βάζει την πρακτικότητα και τους Ιχθείς να βάζουν τη μαγική σκέψη.