Ερωτεύεσαι παντρεμένους; Το ζώδιό σου φέρει όλη την ευθύνη

2019-10-25

Λένε, ότι ο έρωτας είναι τυφλός. Και πράγματι, πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να νιώσεις πως η καρδιά σου χτυπά δυνατά για κάποιον , αλλά ταυτόχρονα η παρέα σου διαφωνεί γιατί θεωρεί ότι δεν ταιριάζετε; Το χειρότερο της υπόθεσης είναι όμως όταν ο τύπος αυτός είναι παντρεμένος, εσύ το ξέρεις και απλά κάνεις τα στραβά μάτια. Αν αναρωτιέσαι γιατί μπορεί να σου συμβαίνει αυτό, το ζώδιό σου μπορεί να σου δώσει την απάντηση που ψάχνεις.Κριός
Σύμφωνα με την αστρολογία, μια γυναίκα Κριός προτιμά τον παντρεμένο άντρα, γιατί εκείνος μοιάζει στα μάτια της σαν μια σπουδαία πρόκληση. Φορά τη βέρα του, αλλά στα μάτια σου η δεύτερη βέρα θα πρέπει να φορεθεί στο δικό σου χέρι και όχι στης συζύγου του. Κάτι ακόμα που την εξιτάρει πολύ είναι η αυτοπεποίθηση που ένας παντρεμένος άντρας εκπέμπει, καθώς και η στοργή και η χαρά που θέλει να προσφέρει στη γυναίκα του.

Ταύρος

Στη γυναίκα Ταύρο ο παντρεμένος άντρας γίνεται ο κατάλληλος σύντροφος επειδή φαίνεται να έχει δύο σημαντικά χαρακτηριστικά: είναι αξιόπιστος και σταθερός. Εκείνη τον βλέπει και σκέφτεται πόσο τυχερή είναι η γυναίκα του, που απολαμβάνει τέτοια αφοσίωση και υπευθυνότητα. Η γυναίκα Ταύρος αναζητά το άλλο της μισό που ξέρει να παραμένει πιστό στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα. Ο παντρεμένος άντρας δεν είναι σίγουρα αυτός που θα πρέπει να κυνηγήσει, όμως μπορεί να λειτουργήσει ως πρότυπο για τον άντρα των ονείρων της.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία με τον υπόλοιπο κόσμο είναι το Α και το Ω, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα γάμο. Αυτό σκέφτονται οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο και καταλήγουν να πιστεύουν πως ο παντρεμένος άντρας έχει μια μαγική ικανότητα να καταλάβει όσα εκείνες θέλουν καλύτερα από ότι ένας single.

Καρκίνος

Η γυναίκα Καρκίνος είναι αθεράπευτα ρομαντική. Αναζητά πάντοτε την ευκαιρία εκείνη που θα της επιτρέψει να ζήσει το απόλυτο παραμύθι, αλλά δυστυχώς «πέφτει» συχνά επάνω σε άντρες που βιώνουν ήδη την ευτυχία με κάποια άλλη γυναίκα. Και αυτό γιατί στα μάτια αυτών των αρσενικών βλέπει μια ευαισθησία που την ελκύει όσο τίποτε άλλο.

Λέων

Ο Λέων είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητος άνθρωπος και θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο, ενώ συχνά μπαίνει στον πειρασμό να κάνει τα πιο τρελά και τολμηρά πράγματα που κανείς θα μπορούσε να φανταστεί. Η γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, βάζει στο μάτι τον παντρεμένο άντρα επειδή τον αντιμετωπίζει ως κάτι επάνω στο οποίο μπορεί να κυριαρχήσει.

Παρθένος

Προσγειωμένος, ρομαντικός, μοναχικός και ταυτόχρονα αρκετά επικοινωνιακός χαρακτήρας. Μια γυναίκα Παρθένος λατρεύει τον άντρα εκείνο που θα δώσει τεράστια σημασία ακόμα και στην παραμικρή φράση που μπορεί να βγει από τα χείλη της. Και ποιος είναι ο άντρας που το καταφέρνει αυτό όσο κανένας άλλος, ακόμα κι αν χρειάζεται να το υπομείνει; Κατά την άποψή της , ένας παντρεμένος άντρας!

Ζυγός

Η γυναίκα Ζυγός εντυπωσιάζει, γοητεύει, εξιτάρει μιας και είναι ευχάριστη, κοινωνική και αέρινη. Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα ήθελε ποτέ να ταράξει την ηρεμία ανάμεσα σε ένα παντρεμένο ζευγάρι. Όμως επειδή λατρεύει τη συντροφικότητα, θα προτιμούσε να κοιμηθεί με έναν παντρεμένο άντρα αν της δινόταν η ευκαιρία από το να μείνει μόνη.

Σκορπιός

Η γυναίκα Σκορπιός είναι σε θέση να ολοκληρώνει οτιδήποτε βάλει στο μυαλό της και δεν τα παρατάει ποτέ. Ανεξάρτητη αρκετά και όχι τόσο πολύ κοινωνική, πολλές φορές απολαμβάνει να μένει μόνη. Είναι απαιτητική κι εκδηλωτική, ενώ συχνά γίνεται και δολοπλόκα. Το χειρότερο όμως είναι ότι ζηλεύει τρελά αυτό που δεν μπορεί να έχει! Ένας παντρεμένος άντρας είναι για εκείνη μια σκέτη πρόκληση και αυτός που θα την οδηγήσει να κάνει ότι πιο τολμηρό και τρελό έχει σκεφτεί και σίγουρα αυτή η περιπέτεια που θα προσπαθήσει να την κρατήσει κρυφή, την ιντριγκάρει. Θα έλεγε κανείς πως η γυναίκα Σκορπιός ζει για να καταφέρει μια τέτοια παράνομη ερωτική σχέση.

Τοξότης

Πρώτο και βασικό της μέλημα είναι να μην βαρεθεί ποτέ! Η γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο απολαμβάνει να φλερτάρει επίμονα και με ένταση, ώστε να μπορέσει να κατακτήσει τον άντρα των ονείρων της και φυσικά, δεν κουράζεται ποτέ. Προτιμά ένα αρσενικό που είναι γεμάτο ενέργεια και χαρακτηρίζεται από την εξωστρέφεια και τη δημιουργικότητά του. Θαυμάζει απεριόριστα τους παντρεμένους άντρες γιατί βλέποντας τους να συνοδεύουν τις γυναίκες τους θεωρεί ότι προσφέρουν σε αυτές την απόλυτη ευτυχία.

Αιγόκερως

Πρόκειται για μια τρυφερή και ρομαντική προσωπικότητα, που έχει μάθει να είναι σκληρή και να ζει με πειθαρχία στην καθημερινότητά της. προσπαθεί να ζυγίζει τα πάντα πρωτού πάρει αποφάσεις για αυτό και δεν είναι ιδιαίτερα τολμηρή. Απώτερος στόχος της είναι να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και έτσι, η εικόνα ενός παντρεμένου άντρα της θυμίζει πάντα τον μελλοντικό της σύζυγο και κρατά ισχυρή αυτή την επιθυμία της. Συνήθως θεωρεί τον άντρα που έχει ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, ως αντιπροσωπευτικό αυτού που θέλει να ζήσει και η ίδια. Εκείνος αποτελεί δηλαδή ένα σύμβολο της οικογένειας, της παράδοσης και των αξιών.

Υδροχόος

Μια γυναίκα Υδροχόος είναι σίγουρα αντισυμβατική, ανεξάρτητη και επαναστάτρια και δεν είναι του τύπου της να μοιράζεται οτιδήποτε με κάποιον άλλο. Ξέρει ότι μπορεί να λύσει μόνη της κάθε της πρόβλημα και δεν περιμένει βοήθεια από κανέναν. Ωστόσο, επειδή είναι ένας άνθρωπος της περιπέτειας και εντελώς απρόβλεπτη, υπάρχουν περιπτώσεις που θα μπορούσε να βάλει ως στόχο της ακόμα κι έναν παντρεμένο άντρα, μόνο και μόνο γιατί θα ήθελε να έχει κάποιον να μοιραστεί τις σκέψεις της ή απλά για να της κάνει παρέα, τις ώρες που αισθάνεται μόνη.

Ιχθύες

Ευαίσθητο, ονειροπόλα μέχρι αηδίας και πολύ συναισθηματική, η γυναίκα Ιχθύς δεν μένει ποτέ στην επιφάνεια των πραγμάτων, αλλά προσπαθεί να ανακαλύψει και να εξηγήσει ακόμα και τα ανεξήγητα. Στον έρωτα παραδίνεται από την πρώτη κιόλας στιγμή. Δένεται ψυχικά με τον άντρα που γνωρίζει , ενώ κάθε φορά που φλερτάρει, το κάνει δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό, θεωρώντας ότι έχει βρει την αδερφή ψυχή της. Το να μπει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι το χειρότερό της. Ωστόσο, μπορεί και να ενδώσει στον πειρασμό , αν ένας παντρεμένος άντρας την εμπιστευτεί και της μιλήσει για τα προβλήματα στη σχέση του!