Εάν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια ετοιμάσου... Ξεκινάει μια υπέροχη περίοδος στη ζωή σου

2020-02-20

Υπάρχουν τρία που θα ζήσουν την πιο ονειρική περίοδο της ζωής τους. Είναι μια καλή περίοδος για να χαρούν! Δείτε ποια είναι αυτά...

Καρκίνος: εμπιστεύεσαι το σύμπαν και το συγχρονισμό

Η ζωή δουλεύει με μυστήριους τρόπους, Καρκίνε. Παρά την ενστικτώδη φύση σου και την αίσθηση της πνευματικότητας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχεις ζήσει προκλήσεις τη μία μετά την άλλη στις σχέσεις σου. Έχεις τραβήξει πολύ δρόμο και φαίνεται αλλά ο Ήλιος στον Ιχθύ θα αρχίσει να ενεργοποιεί τον 9ο οίκο σου που έχει σχέση με την εκπαίδευση, τα ταξίδια και την υψηλή διανόηση. Αν σκέφτεσαι να επιστρέψεις στα θρανία ή να κάνεις ένα επιχειρηματικό βήμα, αυτή η εποχή θα σου φέρει μεγάλη έμπνευση. Από την άλλη μεριά, ο Ερμής είναι ανάδρομος οπότε θα ήταν καλό να μην ξεκινήσεις κάτι εντελώς καινούργιο ή να υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο χωρίς προηγουμένως να το έχεις διαβάσει αναλυτικά. Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα γλυκάνει την κοινωνική σου ζωή και η Πανσέληνος στην Παρθένο θα φέρει σημαντικές συζητήσεις στην επιφάνεια.

Σκορπιός: εκφράζεσαι και κλείνεις συναισθηματικές υποθέσεις

Ο τρόπος που εκφράζεσαι είναι μοναδικός, Σκορπιέ. Αν κράτησες τα πράγματα μέσα σου την περίοδο του Υδροχόου, η εποχή του Ιχθύ θα σου δώσει σύνθημα να βγεις έξω και να κάνεις παιχνίδι. Δεν είναι βέβαια πάντα εύκολο να την αντέξεις αλλά δεν είναι και πιο περίπλοκη από αυτήν οποιοδήποτε άλλου ζωδίου του νερού -συμπεριλαμβανομένου και του δικού σου- αλλά πάντα δίνεις μάχη όταν είσαι στο στοιχείο σου. Επίσης, ο Ήλιος επηρεάζει τον 5ο οίκο σου που σχετίζεται με τον ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα και τη διασκέδαση και θα σου δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψεις έναν άνθρωπο που θα σε εμπνεύσει ή ακόμα καλύτερα θα ερωτευτείς. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και μιας και κυβερνά όλο αυτό τον ρομαντισμό ίσως εμφανιστεί κάποιος από το παρελθόν. Κλείσε την ιστορία και προχώρα, Σκορπιέ. Δεν θα ξανακοιτάξεις πίσω, μόνο ψηλά και μπροστά από εδώ και πέρα. Η Αφροδίτη θα προσθέσει γοητεία στον 7ο οίκο σου που είναι αυτός των χέσων οπότε κοίτα να το απολαύσεις.

Ιχθύς: είναι η πλανητική σου επανάσταση και νιώθεις ευλογία

Χρόνια πολλά, Ιχθύ. Ο γενέθλιος μήνας σου έφτασε και στροβιλίζεσαι ήδη μέσα στη μαγεία. Ναι, ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου μέχρι να επιστρέψει για δεύτερο γύρο στον Υδροχόο αλλά μην ανησυχείς. Ο Ερμής είναι ανάδρομος 3 με 4 φορές το χρόνο οπότε δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνεις κάτι τέτοιο. Αντί να αγχώνεσαι για τις παράπλευρες συνέπειες, γιατί να μην κάνεις το καλύτερο που μπορείς; Είναι μια περίοδος αναθεώρησης και επανατοποθέτησης οπότε πάρε το χρόνο σου και βρες όλα αυτά που χρειάζεται να ξαναδείς στη ζωή σου. Η Πανσέληνος στην παρθένο θα ενεργοποιήσει την αφοσίωση στον τομέα των σχέσεων που θα ρίξει φως στη δυναμική ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Επίσης, η Αφροδίτη θα επηρεάσει τον 3ο οίκο σου της επικοινωνίας οπότε προχώρα και ζήσε τη στιγμή. Γλέντα την ομορφιά που υπάρχει γύρω σου. Κάνε την μια υπέροχη πλανητική επιστροφή.