Δεν κάνουν πισωγυρίσματα: Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που δεν γυρνούν στους πρώην τους

2021-06-07

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που θα επέστρεφαν σε πρώην τους μόνο αν πάγωνε η κόλαση.

Αιγόκερως

Αν μη τι άλλο, οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για την αποφασιστηκότητά τους. Όπως το βλέπουν, η επιστροφή σε κάποιον που γνωρίζουν ότι δεν θα είναι καλό για αυτούς, θα ήταν απλώς χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Ως ζώδιο της Γης, ο Αιγόκερως είναι προσγειωμένος, που σημαίνει ότι δεν έχει καθόλου χρόνο για αστάθεια.

Κριός

Το «άγριος» είναι η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό όταν σκεπτόμαστε έναν Κριό. Όταν ένας Κριός ερωτεύεται, πέφτει στα πατώματα αλλά μόλις μπεις σε έναν καυγά με έναν Κριό, μοιάζει περισσότερο με τον Άρη, τον θεό του πολέμου. Με βάση αυτό, έρχεται ένα σημείο όπου ο Κριός δεν είναι απλώς ευέξαπτος: Έχει τελειώσει απολύτως με την κατάσταση.

Λέων

Δεν έχει σημασία τόσο γιατί χωρίσες με έναν Λέοντα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αν η σχέση σας δεν πήγε καλά, πιθανότατα έχεις πληγώσει λίγο το εγώ του. Ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά του ζωδιακού κύκλου είναι ότι ο Λέων είναι στην πραγματικότητα εξαιρετικά ευαίσθητος, όσο φασαριόζος και άφοβος και αν φαίνεται. Το να προδώσεις έναν Λέοντα, προδίδεις την εμπιστοσύνη του και δεν υπάρχει γυρισμός.

Παρθένος

Ένας Παρθένος που σε κόβει από τη ζωή του μετά από ένα χωρισμό, μοιάζει με δικαστική απόφαση. Δεν έχει σημασία τι οδήγησε στον χωρισμό - αυτό που έχει σημασία είναι ότι, στο μυαλό ενός Παρθένου, η επιδίωξη μιας σχέσης με έναν πρώην είναι παράλογη. Και θα ήταν ακόμη πιο παράλογο να επιστρέψει σε πρώην και να προσπαθήσει να το κάνει να λειτουργήσει.

Σκορπιός

Αν έχεις ποτέ τελειώσει μια σχέση με έναν Σκορπιό, τότε ξέρεις ότι δεν αστειεύεται. Όχι μόνο ένας Σκορπιός δεν θα επιστρέψει σε έναν πρώην, αλλά θα κατηγορήσει τον εαυτό του για τον χωρισμό. Δεν είναι ότι δεν θα αναγνωρίσει το λάθος του - σίγουρα θα σου το πει. Αλλά θα κατηγορήσει τον εαυτό του για το ότι δεν είδε το τέλος να έρχεται.