Δείτε ποια είναι τα τρία ζώδια που θα είναι τυχερά στον έρωτα τον Μάιο

2022-05-03

Ο Μάιος, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα για τρία συγκεκριμένα ζώδια.

Ο Μάιος ακολουθεί την έκλειψη στις 30/04/2022 και φέρνει αυτή στις 16/05/2022, κάτι που σημαίνει αλλαγές και απροόπτων. Βάλε και τον ανάδρομο Ερμή στην εξίσωση και μπορείς να καταλάβεις ότι δε θα λείψουν οι ατυχίες -όπως και κάθε μήνα άλλωστε.

Βέβαια, δε θα λείψουν και οι όμορφες στιγμές, χάρη στον Δία που περνά στον πύρινο Κριό στις 11/05/2022.

Ο Μάιος φαίνεται πως θα φέρει σε ορισμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου ευχάριστες εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα και αρκετή αυτοπεποίθηση.

Τα 3 ζώδια θα είναι τυχερά στον έρωτα τον Μάιο

Ταύρος

Αν και ο μήνας των γενεθλίων σας τελειώνει στα μέσα Μαΐου, η τύχη σας είναι πιθανό να φανεί μέχρι την τελευταία ημέρα του μήνα. Για τους Ταύρους, αυτό σημαίνει ότι σας περιμένουν μέρες γεμάτες διασκέδαση και μερικά από τα καλύτερα σκιρτήματα στη ζωή σας.

Μην εκπλαγείτε αν λάβετε προτάσεις γάμου αυτόν τον μήνα, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες! Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνετε και ωραία ταξίδια. Ένας κρυφός θαυμαστής θα αποκαλυφθεί έως το τέλος του μήνα.

Δίδυμοι

Μπορεί να είστε το πιο φιλικό και εξωστρεφές ζώδιο, αλλά ποτέ δεν εμπιστεύεστε πραγματικά κανέναν. Ούτε καν τη δική σας τύχη. Αυτό βέβαια σας κάνει να χαίρεστε ακόμα περισσότερο όταν σας έρχονται καλά πράγματα. Κατά τη διάρκεια του Μαΐου, θα νιώσετε έναν έντονο ενθουσιασμό.

Κρατήστε στην άκρη τις αμφιβολίες και τους φόβους σας προς το παρόν, γιατί ο έρωτας πρόκειται να σας χτυπήσει την πόρτα. Πρέπει να καταλάβετε επιτέλους την πραγματική σας αξία και να πιστέψετε στον εαυτό σου. Δίδυμοι, σταματήστε να διστάζετε και ερωτευτείτε.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, κι όμως, ίσως να είσαι και εσύ τυχερός στην αγάπη αυτόν τον μήνα. Τον τελευταίο καιρό αποδέχτηκες ότι περνάς και μόνος σου καλά, αλλά μην σπαταλάς άλλο χρόνο σε αυτήν τη φιλοσοφία (αν θες να βρεις ταίρι).

Ο Μάιος είναι πιθανό να σου προσφέρει υπέροχα καρδιοχτύπια και πράγματα που δεν είχες ποτέ φανταστεί, ίσως γίνουν πραγματικότητα. Το άλλο σας μισό μπορεί να είναι κάποιος που ξέρεις ήδη ή κάποιος που θα γνωρίσεις τις επόμενες μέρες. Οπότε, κράτα τα μάτια (και την καρδιά σου) ανοιχτά.