Αυτό το ζώδιο επηρέασε περισσότερο η χθεσινή πανσέληνος - Η τελευταία της δεκαετίας

2019-12-13

Υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος που όταν έχει πανσέληνο τα συναισθήματα χτυπάνε κόκκινο; Στην αστρολογία, το φεγγάρι κυβερνά τα συναισθήματα και τον εσωτερικό μας κόσμο. Όταν το φεγγάρι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του, το υποσυνείδητό τείνει να προσεγγίζει την πραγματικότητά δημιουργώντας δράμα και αποκαλύπτοντας αλήθειες.

Αν αναρωτιέσαι γιατί η πανσέληνος είναι τόσο ισχυρή, είναι επειδή συμβαίνει τη στιγμή που ο ήλιος και το φεγγάρι σχηματίζουν μια ακριβή αντίθεση στον ουρανό.

Η χθεσινή πανσέληνος επηρεάζει πιο πολύ το αυθεντικό ζώδιο του Διδύμου. Αυτή η επιρροή τους προτρέπει να συμμετάσχουν σε μια υγιή συζήτηση και να μην χάσουν ποτέ το ενδιαφέρον τους για τον κόσμο.

Όταν ένας Δίδυμος αλλάζει το μυαλό του, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι άστατος, απλά όταν συμβαίνει αυτή η πανσέληνος, χτυπάει ένα εσωτερικό καμπανάκι που λέει πως είναι καιρός να δούμε τα πράγματα από μια νέα προοπτική. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να μάθεις όταν βλέπεις κάτι από την αντίθετη πλευρά.

Το βράδυ της Πέμπτης, 12/12, στις 12:12 είχαμε τη τελευταία πανσέληνο της δεκαετίας, εν ονόματι "Παγωμένη Πανσέληνος" - επειδή οι νύχτες είναι μεγάλες και κρύες - και εμείς αναρωτιόμαστε μήπως αυτό ήταν ένα σημάδι από το σύμπαν; Κι αν ναι, τότε τι σημαίνει; Όπως και να έχει η συγχρονικότητα είναι πολύ όμορφη και συναρπαστική, όταν γίνεται ακούσια.

Κάθε πανσέληνος είναι μια μοναδική εμπειρία που επηρεάζει ένα μείγμα διαφορετικών συναισθημάτων. Αυτό, ειδικότερα, μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις. Η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς - σχηματίζει μια συσχέτιση τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον παθιασμένο Πλούτωνα που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις έλξη σε μια ισχυρή και υπερβατική σχέση.

Ωστόσο, ο Κρόνος περιορίζει τον μετασχηματισμό του Πλούτωνα δημιουργώντας ένα συναίσθημα που σε εμποδίζει να είσαι ευάλωτος, φοβάσαι να μην πληγωθείς ή να είσαι "κολλημένος" με το ταίρι σου. Η πανσέληνος βάζει τις σχέσεις σε μια πραγματική δοκιμασία. Εάν είσαι διατεθειμένος να παραμερίσεις τους φόβους σου και να δεσμευτείς σε κάτι μακράς διαρκείας, αυτή η πανσέληνος σε βοηθάει να εμβαθύνεις τη σχέση σου. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να διασπαστεί μια σχέση που ποτέ δεν ήταν τόσο βαθιά δίνοντας την ευκαιρία να αναζητήσεις κάτι καινούριο.

Είτε οι σχέσεις τελειώνουν είτε εξελίσσονται, αυτή η πανσέληνος θα σου υπενθυμίσει πως όλα γίνονται για καλό. Ο Άρης σχηματίζει ένα τρίγωνο με το δημιουργικό και ονειρικό Ποσειδώνα αγκαλιάζοντας το όραμά σου για το μέλλον και βάζοντας ως στόχο να αγωνίζεσαι για μια πραγματικότητα γεμάτη καλοσύνη, μαγεία και τέχνη.

Χρειάζεσαι μια υπενθύμιση του σκοπού της ψυχής σου; Αυτή η πανσέληνος θα το φέρει. Καθώς ο Δίας - ο πλανήτης της επέκτασης - σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον επαναστατικό Ουρανό, ωθείσαι γρήγορα προς την αλλαγή, την ανεξαρτησία και την ανάπτυξη. Μη φοβάσαι να δοκιμάσεις κάτι που σε φοβίζει. Εάν χρειαστεί να παλέψεις για κάτι που αγαπάς, αξίζει πάντα να το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη.