Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο

2021-12-06

Η προσωπικότητα κάθε ζωδίου καθορίζει και το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για εκείνο.

Κριός: Αγαπούν τα δώρα που συνοδεύονται από δράση, όπως ένα δώρο εμπειρίας ή ο αθλητικός εξοπλισμός, αν αναζητούμε οπωσδήποτε κάποιο αντικείμενο.

Ταύρος: Ο Ταύρος αγαπάει την πολυτέλεια, δώρο που θα τον κάνουν να νιώσει πραγματικά ξεχωριστός. Επενδύστε άφοβα σε μια it bag ή ένα ζευγάρι επώνυμα παπούτσια.

Δίδυμος: Σε περίπτωση που δεν μας πετάξει κάποιο υπονοούμενο για το δώρο που ονειρεύεται για φέτος τις γιορτές, μπορούμε να του χαρίσουμε ανεπιφύλακτα κάτι nerdy, όπως ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι ή κάποιο δώρο εμπνευσμένο από την αγαπημένη του ταινία.

Καρκίνος: Σημασία δεν έχει το δώρο, αλλά η χειρονομία: ένα αντικείμενο που θα υπενθυμίζει διαρκώς στον ευαίσθητο Καρκίνο τους αγαπημένους του είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κρατήσει στα χέρια του.

Λέων: Αν έχετε δίλημμα, προτιμήστε οτιδήποτε λαμπερό και φανταχτερό σε ρούχο και αξεσουάρ. Ή μια πολυτελή εμπειρία, όπως ένα δείπνο σε εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας.

Παρθένος: Φημίζεται για το πρακτικό και οργανωτικό του πνεύμα, οπότε θα λατρέψει οτιδήποτε σε εργαλεία, εξοπλισμό για το σπίτι ή το γραφείο του, αλλά και DIY kits.

Ζυγός: Παθιασμένος με το design, θα εκτιμήσει όσο τίποτα άλλο ένα διακοσμητικό ή χρηστικό αντικείμενο για το σπίτι με την υπογραφή γνωστού σχεδιαστή.

Σκορπιός: Δεν είναι ιδιαίτερα επιλεκτικός, αλλά αγαπάει τις εκπλήξεις. Θα ενθουσιαστεί επίσης με οποιοδήποτε δώρο συνοδεύεται από μια δόση μυστηρίου.

Τοξότης: Ένα εισιτήριο ή μια διαμονή σε ξενοδοχείο εκτός πόλης είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτό το ζώδιο που λατρεύει τα ταξίδια και είναι πάντα έτοιμο για νέες περιπέτειες. Εναλλακτικά, επενδύουμε σε ένα ταξιδιωτικό λεύκωμα.

Αιγόκερως: Πρακτικός και με αγάπη για την τεχνολογία, θα ενθουσιαστεί με ένα νέο gadget ή οτιδήποτε μπορεί να του λύσει τα χέρια σε καθημερινή βάση.

Υδροχόος: Το τέλειο δώρο για έναν Υδροχόο είναι αυτό που έχει συναισθηματική αξία. Όπως μια χειρόγραφη επιστολή ή μια κορνίζα με φωτογραφία μας. Εξίσου θα εκτιμήσει όμως και ένα κουτί με σοκολατάκια.

Ιχθύς: Ευαίσθητος και τρυφερός, αγαπά τα χειροποίητα δώρα και οτιδήποτε συνοδεύεται από συναίσθημα, όπως ένα καλό μυθιστόρημα ή ένα έργο τέχνης.