Aυτά τα ζώδια θα χωρίσουν μέσα στις γιορτές

2019-12-02

Τα ζώδια που έχουν πολύ σημαντικές πιθανότητες να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα μόνοι, έπειτα από έναν χωρισμό.

Όσο και αν οι γιορτές των Χριστουγέννων φέρνουν ανεβασμένη διάθεση και αποτελούν ευκαιρία για περισσότερο χρόνο με τη σχέση μας, υπάρχουν εκείνα τα ζώδια που από τη φύση τους, τείνουν να δυναμιτίζουν μια ερωτική επαφή αυτές τις ημέρες. Σε γενικές γραμμές φαίνεται πως τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, ως πιο παρορμητικά δεν θα διστάσουν να βάλουν τέλος σε μια σχέση που κατά την άποψή τους δεν βγάζει πουθενά.

Με το ίδιο σκεπτικό, Υδροχόοι και Δίδυμοι, εκπρόσωπο των ζωδίων του αέρα δηλαδή, θα μπορούσαν να οδηγήσουν μια σχέση στα άκρα και να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους μέσα στις γιορτές. Κι αυτό γιατί αισθάνονται συχνά να πιέζονται σε μια σχέση, κάτι που γίνεται πιο έντονο με όλες τις... κοινωνικές υποχρεώσεις που προκύπτουν τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε πως η επιρροή του Ουρανού από τον Νοέμβριο ακόμη, έρχεται να ταρακουνήσει συθέμελα κάθε σχέση και να φέρει ριζικές αλλαγές στις ζωές όλων των ζωδίων. Υπό αυτό το πρίσμα, ακόμη και τα πιο σταθερά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, προτέρημα που διαθέτει συνήθως ένας Ταύρος, ενδέχεται να οδηγηθούν στον χωρισμό τις επόμενες ημέρες.

Παρακάτω, τα έξι ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να τινάξουν τη σχέση τους στον αέρα αυτές τις γιορτές.

Κριός, το ζώδιο που προκρίνει το «εγώ» από το «εμείς»
Ο Κριός, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, συχνά βάζει το «εγώ» του μπροστά από το «εμείς» όταν πρόκειται για προσωπικές σχέσεις. Επιπλέον, συχνά οι εκπρόσωποι του ζωδίου ερωτεύονται τόσο γρήγορα κάποιον, όσο αστραπιαία μπορεί να νιώσουν πως τους... τελείωσε. Άλλωστε, το ζώδιο του Κριού αποφασίζει εν θερμώ και παραμένει πιστός στην απόφασή του, εν προκειμένω να χωρίσει, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να μείνει μόνος στο ξεκίνημα του νέου έτους.

Καρκίνοι, οι συναισθηματικοί των ζωδίων
Ο Καρκίνος, συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο του νερού εκτιμά όσο τίποτα τον χρόνο με οικογένεια και καλούς φίλους. Αν λοιπόν το ταίρι τους χαλάσει την εορταστική ατμόσφαιρα ή τολμήσει να αντιπαρατεθεί με κάποιον αγαπημένο, τότε ένας καρκίνος δεν θα το σκεφτεί στιγμή. Θα χωρίσει και θα πέσει απαρηγόρητος στην αγκαλιά των φίλων μέσα στις γιορτές.

Λέοντες, τα ζώδια που βαριούνται εύκολα
Για το ζώδιο του Λέοντα, αν πάψει να είναι διασκεδαστικό, τότε τελείωσε. Μια σχέση όμως, όσο προχωρά δεν προσφέρει τον ενθουσιασμό της πρώτης περιόδου. Θα προτιμήσει να μπει στην εορταστική περίοδο ως single και διαθέσιμος, παρά να καταπιέζεται σε μια σχέση που δεν του προκαλεί τον ενθουσιασμό που επιζητά.

Ο Σκορπιός δύσκολα συγχωρεί
Οι Σκορπιοί είναι από τα πιο μυστηριώδη ζώδια. Αν και επιλέγουν πολύ προσεκτικά τον άνθρωπο που θα μπει στη ζωή και το κρεβάτι τους και αντιμετωπίζουν μια σχέση πολύ σοβαρά, ένας χωρισμός μέσα στις γιορτές δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί. Μια λάθος κίνηση, που θα πληγώσει τα αισθήματά τους και τα ερωτικά τους ταίρια θα βρεθούν μόνα να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα.

Οι Τοξότες θέλουν τον προσωπικό τους χώρο
Οι Τοξότες είναι από τα λίγα ζώδια που δεν τους νοιάζει καθόλου αν θα είναι μόνοι τα Χριστούγεννα. Λατρεύουν την περιπέτεια, τα ταξίδια, την εξερεύνηση και δύσκολα κάθονται σε ένα μέρος για καιρό. Αν λοιπόν ο σύντροφός τους θελήσει να τους ακινητοποιήσει, τότε θα φύγουν χωρίς να το σκεφτούν. Χρειάζονται χρόνο και εμπιστοσύνη και όχι να τρέχουν από οικογενειακό ρεβεγιόν σε ρεβεγιόν.

Αιγόκερως, ο εργασιομανής

Ο Αιγόκερως λατρεύει τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Από την άλλη, φαίνεται πως τα ζώδια της γης βάζουν πιο ψηλά την καριέρα και τα οικονομικά από τον έρωτα και τις σχέσεις. Θέλουν να δουλεύουν και αυτό σημαίνει πως θα προτιμούσαν να εργάζονται και τα Χριστούγεννα. Αν το ταίρι τους δεν το συνειδητοποιήσει αυτό εγκαίρως, τότε ο χωρισμός μοιάζει αναπόφευκτος.