Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο επιλεκτικά στις σχέσεις τους

2020-01-17

Αν βλέπεις όλους τους φίλους και γνωστούς σου να έχουν ήδη σχέση αλλά εσύ να δυσκολεύεσαι, δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάτι στραβό σε εσένα. Μπορεί να είσαι ένα από αυτά τα τρία ζώδια που περνούν καλά και μόνα τους και δεν χρειάζονται να μπουν σε μία σχέση απλά για να λένε ότι έχουν σχέση. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θες ο σύντροφός σου να έχει κάποιες προδιαγραφές και όχι απλά να υπάρχει.

Παρθένος

Είναι οι τελειομανείς του ζωδιακού. Έχουν υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό τους και είναι οι πιο σκληροί κριτές τους. Με αυτό το δεδομένο, σε ποιον κάνει εντύπωση ότι είναι επιλεκτικοί όταν μιλάμε για σχέσεις; Ως ζώδιο της γης, οι Παρθένοι έχουν ξεκάθαρη εικόνα του τι θέλουν από τη ζωή τους. Αυτό συμπεριλαμβάνει και το πώς θέλουν τον σύντροφό τους. Έχουν την τάση να θέλουν τα πράγματα να κυλούν αργά και να παρατηρούν μέχρι να αναγνωρίσουν τις ρομαντικές προθέσεις του άλλου. Από τη στιγμή που θα σιγουρευτούν ότι θέλουν να κυνηγήσουν κάτι, μια πιο τρυφερή εκδοχή τους θα εμφανιστεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ασκήσουν εποικοδομητική κριτική στη συνέχεια για να κάνουν τον σύντροφό τους να αγγίξει τα στάνταρτ τους.

Καρκίνος

ΟΙ Καρκίνοι είναι ζώδιο της γης, όπως οι Παρθένοι, που σημαίνει ότι έχουν μια ρεαλιστική οπτική για το τι θέλουν στη ζωή τους. Και ναι, αυτό συμπεριλαμβάνει και το τι ψάχνουν σε μία σχέση. Είναι τρομερά φιλόδοξοι και θέλουν έναν σύντροφο που θα τους κάνει να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής. Το δράμα και η ανωριμότητα είναι πράγματα που θα τους ξενερώσουν. Χρειάζονται κάποιον που να ταιριάζουν μαζί του και θα βρίσκονται στην ίδια σελίδα του βιβλίου. Δεν θέλουν να χάνουν το χρόνο τους οπότε δεν θα κάνουν το ένα ραντεβού μετά το άλλο ελπίζοντας να βρουν τον σωστό άνθρωπο. Αν ένας Καρκίνος σου ζητήσει να βγείτε, οι πιθανότητες να έχει ήδη ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας είναι μεγάλες.

Υδροχόος

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι πολύ ανεξάρτητοι οπότε σπάνια θα νιώσουν πίεση επειδή δεν έχουν σχέση. Όταν είσαι τόσο άνετος με τον εαυτό σου και έχεις αυτοπεποίθηση δεν νιώθεις την ανάγκη να βρεις κάποιον που θα είναι ο σωστός για σένα. Οι Υδροχόοι είναι μοναδικές προσωπικότητες. Το να βρουν κάποιον που πραγματικά τους καταλαβαίνει και αγκαλιάζει αυτή τη μοναδικότητα είναι μια πρόκληση για αυτούς. Αυτό εξηγεί γιατί οι περισσότεροι Υδροχόοι τελικά ερωτεύονται κάποιον φίλο τους. Χρειάζονται κάποιον με τον οποίο θα το πάνε αργά και θα ανθίσει το ρομάντζο με το πάσο του.