Αυτά είναι τα ζευγάρια ζωδίων που ταιριάζουν παρότι δεν έχουν ίδια γούστα

2020-04-22

Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να ταιριάζουν αλλά να έχουν διαφορετικές προτεραιότητες.

Τα παρακάτω ζευγάρια ζωδίων είναι ο «ορισμός» της παραπάνω κατάστασης.

Τοξότης & Σκορπιός

Ο Σκορπιός ως ζώδιο του νερού είναι της ιδιωτικότητας και της επαφής. Μπορεί να γίνει λίγο ζηλιάρης ειδικά με την φιλική φύση του Τοξότη. Ο Τοξότης από την άλλη αγαπά τις μαζώξεις και τις αυθόρμητες βραδιές την ώρα που ο Σκορπιός θέλει να είναι απλά με το άλλο του μισό. Παρά τις διαφορές τους όμως μπορούν να τα βρουν άψογα στην κρεβατοκάμαρα. Είναι και τα δύο φιλόδοξα και δημιουργικά ζώδια και τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα πράγματα και δεν φοβούνται να είναι και λίγο kinky.

Ζυγός & Λέων
Με σύμβολο τη ζυγαριά αντιλαμβανόμαστε ότι ο Ζυγός ζυγίζει όλες τις πιθανές επιλογές. Αυτή η διαδικασία σκέψης των κάνει να είναι ανοιχτόμυαλος και προσαρμοστικός, ο τρόπος που χειρίζεται τις αντιπαραθέσεις είναι διαφορετικός από αυτόν που έχει ο ξεροκέφαλος Λέων. Ένας Λέοντας έχει κότσια. Είναι φιλόδοξος και γεμάτος αυτοπεποίθηση και δεν έχει κανένα πρόβλημα να βάλει προτεραιότητα τις ανάγκες του. Ο Ζυγός προτιμά την ηρεμία και τη σιγουριά ότι όλοι έχουν πάρει αυτό που θέλουν. Παρόλο που είναι και τα δύο ζώδια εξαιρετικά παθιασμένα και τους αρέσει να παρασύρονται σε ρομαντικές φαντασιώσεις, έχουν διαφορετικές προτεραιότητες.

Ιχθύς & Αιγόκερως

Με οδηγό το ένστικτό του ο Ιχθύς αναζητά στα συναισθήματα και στις έννοιες του περισσότερο άνεση και πνευματική ολοκλήρωση παρά επαγγελματική καταξίωση και τίτλους. Ο πειθαρχημένος Αιγόκερως είναι απόλυτα προσγειωμένος στον πραγματικό κόσμο. Δεν πηγαίνει με το ρεύμα, θέλει να έχει ένα σταθερό πλάνο που θα τον οδηγήσει στο επόμενο στάδιο στη ζωή του -όπως είναι η καριέρα. Πέρα από τις διαφορές τους όμως αυτά τα δύο ζώδια έχουν έντονη σωματική και συναισθηματική χημεία, συμπληρώνει το ένα στο άλλο αυτό που του λείπει και μαθαίνει το ένα στο άλλο πώς να προχωρά και να συνεχίζει.

Δίδυμος & Κριός

Αν ως ζώδιο του αέρα ο Δίδυμος είναι ο ορισμός του "τα λέω καλά", το ζώδιο της φωτιάς ο Κριός είναι του "τα κάνω σωστά". Γεμάτος ιδέες και φαντασία, ο Δίδυμος αγαπά να ονειροπολεί και σκέφτεται δημιουργικά. Φιλόδοξος και αφοσιωμένος, ο Κριός αγαπά να βάζε στόχους και να τους βλέπει να πραγματοποιούνται. Αυτό σημαίνει ότι δουλεύουν διαφορετικά και έχουν διαφορετική κοινωνική ζωή αλλά αυτά τα δύο ζώδια τα βρίσκουν απόλυτα στο σεξ και είναι κάτι που κάνουν πολύ καλά μαζί. Περιπετειώδη και ανοιχτόμαλα καθώς είναι, είναι πρόθυμα να πάει το ένα το άλλο σε άλλα ύψη και να δοκιμάσουν νέες κινήσεις.