Αυτά είναι τα τρία ζώδια που... θέλουν λίγο «χώρο» στη σχέση τους

2020-01-28

Όπως είναι αναμενόμενο, σε κάθε στάδιο μιας σχέσης, ίσως να χρειαστεί να υπάρξει, λίγη «απόσταση» μεταξύ σας.

Αν νιώθεις κάπως ανήσυχος/η μέσα στη σχέση σου ή αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, ενημέρωσε το ταίρι σου για το τι νιώθεις.

Μπορεί να βοηθήσει και να βρείτε μια λύση, με τρόπο που θα δουλεύει και για τους δύο.

Είτε με το να κρατήσετε μια νύχτα τη βδομάδα για βγαίνετε και να βλέπετε τους φίλους σας ή να διαλέξετε μια μέρα το μήνα για να βγείτε μόνοι. Το να δίνεις προτεραιότητα στην ελευθερία σου μπορεί να αποδειχθεί μια πολύ αποτελεσματική πρακτική μέσα σε μια σχέση.

Αν πάντως αγαπάς ολοκληρωτικά και απόλυτα το ταίρι σου, αλλά θέλεις να έχεις χρόνο και χώρο για τον εαυτό σου, τότε μάλλον ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια.

  • ΚΡΙΟΣ

Αν παρομοιάζαμε τον Κριό με κάποια ταινία, φυσικά θα επρόκειτο για το sequel «The Fast and the Furious». Αυτό το παθιασμένο ζώδιο ορμάει απερίσκεπτα στο κάθε τι που κάνει και τον συγκινεί αφάνταστα το κυνήγι και η έξαψη σε έναν καινούριο έρωτα ή μια σχέση.

Παρόλο που είναι οι πλέον παθιασμένοι και αγαπησιάρηδες σύντροφοι, μπορούν να γίνουν πολλοί νευρικοί όταν οι σχέσεις τείνουν να γίνουν πιο σοβαρές. Ανεξάρτητα από την ρομαντική του κατάσταση, ο Κριός ζει κυνηγώντας την έκσταση και εκτιμάει την ανεξαρτησία του περισσότερο από κάθε τι.

Φυσικά, όταν βρίσκει κάποιον που τον κρατάει δεσμευμένο χωρίς να κουτσουρεύει τον ενθουσιασμό του, τότε μπορεί να πέσει «με τα μούτρα» στον έρωτα για μεγάλα διαστήματα.

  • ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ευπροσάρμοστο και δραστήριο ζώδιο των Διδύμων σχετίζεται άμεσα με την αλλαγή, την ανάπτυξη και την εξέλιξη.

Οι Δίδυμοι αγαπούν να δοκιμάζουν νέα πράγματα και επιδίδονται διαρκώς στο κυνήγι διαφορετικών εμπειριών και μαθημάτων.

Αν και είναι οι απόλυτοι επικοινωνιακοί και υποστηρικτικοί σύντροφοι, μπορεί να νιώσουν ότι ασφυκτιούν, αν δεν συναντούν διαρκώς νέους ανθρώπους και δεν επισκέπτονται νέα μέρη για ν' αλλάξουν παραστάσεις.

Είναι εραστές της συζήτησης και την επικοινωνίας και εντυπωσιακοί όταν μετέχουν σε μια συζήτηση, ειδικά με άτομα που δεν έχουν συναντήσει ξανά. Αγαπούν το φλερτ και είναι ελεύθερα πνεύματα.

Είτε η σχέση τους είναι «στα μέλια» του πρώτου καιρού είτε έχουν μακροχρόνιο δεσμό, είναι απαραίτητο για την ψυχική τους ευεξία να μπορούν να κάνουν τα δικά τους και να ανταμώνουν με νέες παρέες.

  • ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πύρινο ζώδιο του Τοξότη είναι ένας αναζητητής της ελευθερίας και λάτρης της περιπέτειας.

Είναι ο τύπος που θα πηδήξει σ' ένα λεωφορείο χωρίς να ξέρει ποιος είναι ο προορισμός του ή θα τα παρατήσει όλα για να φύγει σε ταξίδι της τελευταίας στιγμής. Στους Τοξότες αρέσει να κάνουν ό,τι θέλουν, όταν το θέλουν.

Είναι οι εξερευνητές του ζωδιακού που αγαπούν να μετακινούνται και να ταξιδεύουν όλη την ώρα.

Φυσικά, όταν ανακαλύψουν κάποιον που να είναι εξίσου συναρπαστικός με τους ίδιους, τότε γίνονται η καλύτερη ταξιδιάρα παρέα για τον/την σύντροφό τους. Αγαπούν τη γνώση και να εξελίσσονται δίπλα σε ένα άλλο πρόσωπο, αλλά παράλληλα θέλουν πολύ χώρο για τον εαυτό τους.