Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα καλοπεράσουν αυτή την εβδομάδα

2021-11-09

Η εβδομάδα που ξεκινά, θα είναι πολύ θετική για τα παρακάτω ζώδια.

Καρκίνος

Η φαντασία σας ταξιδεύει σε σημεία που ούτε είχατε ποτέ ονειρευτεί. Αφήστε τη δημιουργικότητα να σας κατακλύσει και ανοίξτε την καρδιά σας στα καινούρια που έρχονται. Είστε αρκετά καχύποπτοι, αλλά αν δώσετε χώρο στον εαυτό σας να κινηθεί σε άγνωστα μονοπάτια δεν θα χάσετε. Η εβδομάδα είναι θετική και για τα επαγγελματικά και για τα ερωτικά. Αφήστε τη να εξελιχθεί.

Σκορπιός

Νιώθετε πεταλούδες στο στομάχι; Μήπως βιώνετε μία πολύ καλή περίοδο στη σχέση σας με τον ρομαντισμό να χτυπά κόκκινο; Αν ναι, τότε έχετε ήδη αρχίσει να βιώνετε την επιρροή των άστρων πάνω σας για αυτή την εβδομάδα. Η πίστη σας στον κόσμο ενεργοποιείται ξανά και πιστεύετε και πάλι στη μαγεία που υπάρχει γύρω μας. Ενδώστε στην ομορφιά της στιγμής και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να χαρεί.

Ιχθείς

Είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε το άγνωστο αυτή την εβδομάδα. Μην αφήσετε τον φόβο να σας κατακλύσει και να σας κρατήσει πίσω. Οι νέες εμπειρίες θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τις γνώσεις, τις σκέψεις, τον εαυτό σας. Το εύκολο είναι να μένουμε στάσιμοι, το δύσκολο - αλλά και το πιο όμορφο- είναι να προχωράς μπροστά, να ανακαλύπτεις. Το μόνο που μπορεί να χαλάσει την ωραία ατμόσφαιρα είναι η ένταση και τα νεύρα που ίσως έχετε. Προσέξτε λίγο τις αντιδράσεις σας και σκεφτείτε πολύ πριν μιλήσετε.