Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ευνοηθούν αυτή την εβδομάδα

2022-03-14

Θα γευτούν την εύνοια των άστρων αυτή την εβδομάδα

Σε λίγες ημέρες η εποχή του Ιχθύ φθάνει στο τέλος της, πράγμα που σημαίνει ότι και ορισμένα κεφάλαια στη ζωή μας ετοιμάζονται να κλείσουν.

Ο Ιχθύς είναι το τελευταίο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο, πράγμα που σημαίνει πως η αστρολογική χρονιά σιγά σιγά τελειώνει.

Καθώς αφήνουμε πίσω το παρελθόν, κάνουμε χώρο στη ζωή μας για κάτι νέο και αν κάποιες από εμάς ανήκουν στα παρακάτω ζώδια, θα ζήσουν μια από τις καλύτερες εβδομάδες τους από σήμερα και μέχρι τις 20 του Μαρτίου.

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, συμβιβάζεστε με ό,τι χρειάζεται για να νιώσετε ολοκληρωμένες. Αξιοποιήστε τις συνήθειες και τις ρουτίνες που αναδεικνύουν τον πιο υγιή και λαμπερό εαυτό σας, για να αποδίδετε καλύτερα σε όλα. Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα της εποχής των Ιχθύων, που σημαίνει ότι τα γενέθλιά σας, πλησιάζουν. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, αυτήν την εβδομάδα για να απολαύσετε τις τελευταίες μέρες του ήλιου που διέρχεται από τον 12ο οίκο της πνευματικότητάς σας, γιατί η θεραπευτική του ενέργεια σας προετοιμάζει για ένα πολύ όμορφο ταξίδι.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, φτάνετε σε ένα ορόσημο στη ζωή σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη αλλαγή που θα επηρεάσει όλη σας τη ζωή ή μια απλή στιγμή που θα επιβεβαιώσει πως βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. Καθώς η πανσέληνος στην Παρθένο ανατέλλει (στις 18 Μαρτίου), θα φέρει μια αποκάλυψη στην επιφάνεια που θα σας επιτρέψει να δείτε ένα μέρος του εαυτού σας με νέα ματιά. Και όσο περισσότερο καταλαβαίνετε τον εαυτό σας, τόσο περισσότερο θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε τις σχέσεις σας και τι χρειάζεστε από αυτές.

Ιχθύς

Γεμάτες αυτοπεποίθηση και ενέργεια σάς βρίσκει η τελευταία εβδομάδα των γενεθλίων σας. Από τότε που ξεκίνησε η σεζόν των Ιχθύων φέτος, οδηγείτε το ένα «κύμα» αυτο-ανακάλυψης μετά το άλλο. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα, ανακαλύπτετε ακόμη περισσότερα για τις σχέσεις σας και για το πού βρίσκονται. Κάντε πράγματα που σας φέρνουν πιο κοντά με αυτούς που αγαπάτε και είναι σε εκείνους που είναι ανοιχτοί στο να δημιουργήσετε νέες σχέσεις. Αξιοποιείστε αυτή την νοοτροπία αγάπης και αφθονίας, η οποία έχετε ήδη καταλάβει πως σας προσφέρει πολλά περισσότερα και σας βοηθά να βρεθείτε πιο κοντά στους στόχους και τα θέλω σας.