Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο του Απριλίου

2021-04-26

Αν είσαι ένα από τα παρακάτω ζώδια, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου θα είναι η χειρότερη για εσένα.

Ωστόσο, υπάρχει τόσο εξέλιξη στην άλλη μεριά.

Κριός

Αυτή η Πανσέληνος σε κάνει να επικεντρωθείς στον τρόπο που η ενέργεια των άλλων επηρεάζει τη δική σου. Εξάλλου όλες οι σχέσεις σου απαιτούν ανταλλαγή και εσύ δίνεις ενέργεια αλλά παίρνεις κιόλας. Κάποιες φορές αυτή η ανταλλαγή δεν είναι πάντα δίκαιη γιατί καταλήγεις να κουβαλάς κάτι που δεν ήταν δικό σου εξαρχής: κάτι άβολο και δύσκολο.

00:04 / 00:26

Λέων

Μπορεί να νιώσεις πληγωμένη με έναν τόσο βαθύ τρόπο. Ρίχνει φως στις πιο προσωπικές πτυχές της ζωής σου όπως είναι το σπίτι σου, η οικογένειά σου και ο προσωπικός σου χώρος. Μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να διαχειρίζεται μερικές προκλήσεις στα πιο πολύτιμα κομμάτια της ζωής σου.

Τοξότης

Μπορεί να φέρει κάποια τελειώματα. Έχεις περάσει πολλά και έχεις αποχαιρετήσει πολλά πράγματα αλλά μπορεί να μην είσαι έτοιμη να αποκοπείς από το παρελθόν σου. Αυτή η Πανσέληνος θα αποκαλύψει ότι έχεις ολοκληρώσει τον κύκλο αλλά ακόμα κουβαλάς φορτία που δεν ανήκουν στο παρόν σου.