Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν από τη νέα Σελήνη

2021-09-06

Την Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία θα επηρεάσει θετικά τα τρία συγκεκριμένα ζώδια.

Ζητήματα που αφορούν την επανένταξη στους ρυθμούς της καθημερινότητας και της εργασίας θα στεφθούν με επιτυχία και θα δοθούν νέες ευκαιρίες. Η επιρροή της διαρκεί μέχρι και 30 ημέρες, οπότε ετοιμαστείτε για θετικές αλλαγές.

Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι να αφήσετε το φως της δημιουργίας να σας συνεπάρει; Με τη σελήνη να πραγματοποιείται στον 4ο οίκο σας, αυτόν του σπιτιού και της οικογένειας, ετοιμαστείτε για δραστικές αλλαγές σε αυτούς τους τομείς. Δίδυμοι, εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για ανακατατάξεις στο σπίτι. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και αδειάστε από όλα τα περιττά, καθώς σας κρατούν πίσω.

Παρθένος

Ήρθε η στιγμή για να λάμψεις. Τώρα είναι η ώρα για να αναλογιστείς τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά, αλλά και πού θέλεις να βρίσκεσαι στο μέλλον. Με αυτή την νέα Σελήνη αναδιοργάνωσε την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου, εστίασε στη φροντίδα του εαυτού σου και ετοιμάσου να ξεχωρίσεις από το πλήθος.

Τοξότης

Εδώ και καιρό σκέψεις σε τριγυρίζουν. Ποιο θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου; Ετοιμάσου να ανακαλύψεις τι σου ταιριάζει περισσότερο, αλλά και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο εγγύς μέλλον. Αυτή η νέα Σελήνη σού δίνει τη διαύγεια να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα, αλλά και την ενέργεια για να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σο