Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα μέσα στην άνοιξη

2022-03-23

Η άνοιξη είναι η αγαπημένη εποχή του χρόνου για πολλούς λόγους. Πρώτον, ο ήλιος αρχίζει να μένει στον ουρανό για λίγο περισσότερο, επιτρέποντας σε όλους να αισθάνονται ότι έχουν περισσότερο χρόνο μέσα στην ημέρα.

Ο καιρός αρχίζει επίσης να ζεσταίνει και ο κόσμος αρχίζει να γίνεται ξανά πολύχρωμος μετά από έναν μακρύ, γκρίζο χειμώνα. Ενώ υπάρχουν ορισμένα ζώδια που είναι γεμάτα με ενέργεια για να απολαύσουν την ανοιξιάτικη αλλαγή, υπάρχουν και ζώδια που επωφελούνται από αυτή την εποχή με άλλους τρόπους, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.

Τα 3 παρακάτω ζώδια θα έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα μέσα στην άνοιξη.

Κριός

Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου στις 20 Μαρτίου, θα νιώσεις γεμάτη ενέργεια και έτοιμη να αντιμετωπίσεις οποιουσδήποτε προσωπικούς στόχους έχεις για αυτήν την εποχή, ενώ θα σου υπενθυμίζεται πόσο σημαντική είναι η συνεργασία. Ως βασικό ζώδιο της φωτιάς, τείνεις να είσαι αρκετά ανεξάρτητη από τη φύση σου και αυτή η εποχή θα το ενισχύσει αυτό. Αν και δεν μπορείς να κάνεις λάθος όταν δίνεις προτεραιότητα στον εαυτό σου, οι σχέσεις σου θα εξακολουθούν να ζητούν την προσοχή σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τονίζοντας την ανάγκη να βρεις ισορροπία μεταξύ ανεξαρτησίας και αλληλεξάρτησης.

Ζυγός

Ως αδελφό ζώδιο του Κριού, αυτή η σεζόν τείνει να σε κάνει να αισθάνεσαι λίγο παράξενα και το να είσαι προσανατολισμένη σε μια σχέση κατά τη διάρκεια μιας εποχής που έχει να κάνει με την ανεξαρτησία, μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι λίγο άβολα, τουλάχιστον. Με τον ήλιο να μετατοπίζεται στον έβδομο Οίκο των σχέσεών σου στις 20 Μαρτίου, θα είσαι πρόθυμη να διατηρήσεις σχέσεις με άλλους, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις. Τώρα είναι η ώρα να θυμηθείς να δίνεις πάντα προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και να μην τις θυσιάζεις για άλλους.

Τοξότης

Στις 20 Μαρτίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον πέμπτο Οίκο σου της ευχαρίστησης, της δημιουργικής έκφρασης και του ρομαντισμού, ρίχνοντας φως στο πώς δίνεις προτεραιότητα στην απόλαυσή σου κατά τη φετινή εαρινή ισημερία. Ως το αυθόρμητο, περιπετειώδες ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η εποχή του Κριού συμπληρώνει την επιθυμία σου να ζήσεις τη ζωή σου στο έπακρο. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να προγραμματίσεις κάποια διασκεδαστικά ραντεβού με κάποιον ξεχωριστό που έχεις γνωρίσει, να ξεκινήσεις μια απροσδόκητη περιπέτεια και πραγματικά να επιτρέψεις στον εαυτό σου να απολαύσει την αίσθηση της παρέας κάποιου, χωρίς καμία ανησυχία για το μέλλον