Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα έχουν ερωτικές ευκαιρίες στην περίοδο του Λέοντα

2021-07-26

Τρία ζώδια θα έχουν την καλύτερη ερωτική ζωή κατά τη διάρκεια της περιόδου του Λέοντα που ξεκίνησε στις 22 Ιουλίου.

Και υπάρχουν υπέροχα πράγματα που θα πρέπει να αναμένουν στην αγάπη και τις σχέσεις. Ο Ήλιος στον Λέοντα εκφράζεται σε όλη του την καθαρότητα. Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο και τον πέμπτο ηλιακό Οίκο στην αστρολογία.

Έτσι, τα τρία παρακάτω ζώδια θα πρέπει να περιμένουν θετικές εξελίξεις στις ερωτικές σχέσεις τους.

Λέων

Λιονταρίνα, τι μπορούμε να πούμε; Είσαι τόσο υπομονετική τον τελευταίο καιρό και όμως αισθάνεσαι σαν να μην έχει σημασία πόσο περίμενες καθώς τίποτα δεν λειτούργησε.

Αλλά, τώρα ο Ήλιος είναι στο ζώδιο σου και καλύτερα ακόμα, η Αφροδίτη είναι στην Παρθένο. Η Αφροδίτη στην Παρθένο κατά τη διάρκεια της σεζόν του Λέοντα, σου φέρνει χρήματα και αυτό σημαίνει ότι μπορείς να πληρώσεις πρόθυμα για όσα γνωρίζεις ότι χρειάζεσαι, για να φαίνεσαι καλύτερη.

Θα έχεις χρόνο και ενέργεια για να αγοράσεις τα ρούχα που θέλεις και να βγεις έξω. Για να συναντήσεις ανθρώπους, Λιονταρίνα, πρέπει να κάνεις γνωριμίες. Η ερωτική τύχη σου μπορεί να βρίσκεται στο διαδίκτυο αυτόν τον μήνα, οπότε καλή τύχη, Λιονταρίνα! Δεν θα τη χρειαστείς, αλλά είναι εκεί για εσένα.

Τοξότης

Ο ρομαντισμός είναι παιχνιδάκι για εσένα, Τοξοτίνα και όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα, θα έχεις πραγματικά την καλύτερη ερωτική ζωή που είχες ποτέ.

Ο Ήλιος στον Λέοντα αναδεικνύει τον ρομαντικό σου τομέα. Λοιπόν, υπάρχει μια πρόκληση για περιπέτεια αλλά όσον αφορά στον έρωτα. Θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις έξω και να είσαι δημιουργική. Όλοι θα θέλουν να ξέρουν τι είσαι ικανή να κάνεις. Και καθώς ο Ερμής μετακινείται στον Λέοντα, αυτό ενισχύει τη γοητεία σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, αυτός ο μήνας θα μπορούσε να ξεκινήσει με έναν χωρισμό, αμέσως μετά την Πανσέληνο που έρχεται στο ζώδιο σου δύο ημέρες μετά την έναρξη της περιόδου του Λέοντα. Αλλά, υπάρχουν σημάδια που αποκαλύπτουν ότι ίσως χρειαστεί να αφήσεις μια τοξική σχέση για να δημιουργήσεις χώρο για αληθινή αγάπη που έρχεται με τον τρόπο που θέλεις.

Η περίοδος του Λέοντα μπορεί να φανεί σαν να είναι σκληρή στην αρχή, αλλά ισχύει το αντίθετο. Η καλύτερη ερωτική ζωή έρχεται αμέσως μετά από έναν ερωτικό πόνο και πρέπει να ξεκολλήσεις από αυτό που ήσουν και να προσβλέπεις σε αυτό που θα έρθει.