Αυτά είναι τα τρία ζώδια που έχουν πολλά να περιμένουν στα ερωτικά τους μέσα στον Ιανουάριο

2021-01-08

Ο Ιανουάριος του 2021 θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας για τα τρία παρακάτω ζώδια, τα οποία έχουν πολλά να περιμένουν.

Ταύρος

Παρά την έμφυτη αίγλη και τους τρόπους της Αφροδίτης, είσαι ιδιαίτερα ισχυρή τον Ιανουάριο, Ταυρίνα. Σε τελική ανάλυση, δεν έχεις κάθε μέρα τον Άρη στο ζώδιο σου αν και, εκτός από το να είσαι ευλογημένη όλο το μήνα με το γοητευτικό σεξ απίλ, ο πλούσιος πλανητικός σου κυβερνήτης, η Αφροδίτη, θα συνδεθεί τελικά με τον Άρη και αυτό δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από ερωτικό. Μαζί, αυτοί οι δύο πλανήτες αντιπροσωπεύουν την ιερή ισορροπία μεταξύ του θείου θηλυκού και του ιερού αρσενικού. Ένα κοσμικό ελιξίριο, που στροβιλίζεται με αισθησιασμό εν μέσω μιας απίστευτης δύναμης, φέρνει κάτι εγγενώς θεϊκό σε αυτήν τη διέλευση. Είσαι έτοιμη για φλογερές συναντήσεις;

Καρκίνος

Υπάρχει στιγμή που δεν είσαι ερωτευμένη, Καρκινάκι; Παρόλο που είναι το αγαπημένο σου χόμπι, τον Ιανουάριο θα κάψεις καρδιές. Για παράδειγμα, εκτός από το γεγονός ότι τόσο ο Ήλιος όσο και η Αφροδίτη ανακινούν τον δεσμευμένο έβδομο Οίκο των σχέσεων και των σημαντικών άλλων - φέρνοντας ενέργεια και αρμονία σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου - ο Ήλιος και ο Ερμής θα ενώσουν αργότερα τον Ιανουάριο τον Δία και τον Κρόνο στον ερωτικό όγδοο Οίκο σου της οικειότητας, εμπνέοντας σε να μεταφέρεις τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο.

Λέων

Έφτασε η στιγμή, Λιονταρίνα. Αν και η εποχή του Αιγόκερω είναι συνήθως ταραχώδης, η Αφροδίτη θα είναι κοντά για να καταπραΰνει τις εντάσεις, γεγονός που κάνει τα πράγματα λίγο πιο γλυκά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν σου αρέσει κάποιος στο χώρο εργασίας, καθώς η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ήλιο στον υπεύθυνο έκτο Οίκο της δέουσας επιμέλειας. Σε πιο σημαντικές ειδήσεις, ο 'Ηλιος θα μπει αργότερα τον Ιανουάριο στον Υδροχόο και στον έβδομο Οίκο των δεσμευμένων σχέσεών σου, μετατοπίζοντας την εστίασή σου σε θέματα που περιστρέφονται με συμβιβασμούς και άλλα σημαντικά. Δεδομένου ότι ο σύγχρονος κυβερνήτης του Υδροχόου, ο Ουρανός, διέρχεται από τον δέκατο Οίκο της καριέρας σου, αυτό απεικονίζει απροσδόκητο ρομαντισμό, ίσως κοντά ή μέσα στο χώρο εργασίας σου.