Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν θα περάσουν και πολύ καλά την τελευταία εβδομάδα του 2020

2020-12-28

Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, η τελευταία εβδομάδα του χρόνου δεν θα σου πάει και πολύ καλά.

Δίδυμος

Μπορεί να μοιάζει δύσκολο να ξέρεις πού βρίσκεσαι με τη σχέση σου αυτή τη βδομάδα. Ο Ήλιος είναι στον 8ο οίκο σου και σε ενθαρρύνει να θρέψεις τη σχέση σου με βάθος και κατανόηση. Ωστόσο, η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου που έχει σχέση με την συντροφικότητα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και μπορεί να νιώσεις ότι δεν μπορείς να καταλάβεις πώς αισθάνεται ο άλλος. Είναι ευκολότερο με τη φαντασία σου να βρεις μια απάντηση αντ' αυτού οπότε σιγουρέψου ότι δεν κρίνεις τη σχέση σου με βάση κάτι που φαντάστηκες και όχι με κάτι που είναι πραγματικό.

Ζυγός

Μην εκπλαγείς αν αυτή τη βδομάδα νιώσεις συναισθηματική. Εξάλλου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιό σου και βάζει έξτρα πίεση. Ο Ήλιος επίσης είναι στον 4ο οίκο σου και σε φέρνει πιο πιο κοντά στην καρδιά σου και σε κάνει να νιώθεις περισσότερο αμυντική για τα συναισθήματά σου. Οι συζητήσεις μπορεί να ξεφύγουν αυτή η βδομάδα οπότε πρόσεξε τι λες και μην υπεραναλύεις αυτά που σου λένε οι άλλοι. Επικοινώνησε ξεκάθαρα και με ακρίβεια και αν κάποιος πει κάτι σκληρό προσπάθησε να μη το πάρεις προσωπικά.

Υδροχόος

Είσαι στη μέση μιας μοναχικής και ήσυχης περιόδου. Εξάλλου ο ήλιος είναι στον 12ο οίκο σου, ενθαρρύνοντάς σε να κοιτάξεις το μέσα σου και να επικεντρωθείς στο να κατανοήσεις τα συναισθήματά σου όταν δεν είναι κανένας γύρω σου. Ωστόσο, η εμπειρία μπορεί να μοιάζει μοναχική γιατί η Αφροδίτη κινείται μέσω του 11ου οίκου σου δημιουργώντας σου την επιθυμία να συνδεθείς με τους άλλους. Η Αφροδίτη επίσης, κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και το κάνει πιο δύσκολο να δεις που στέκεσαι στον κοινωνικό σου κύκλο. Αυτή η παράξενη περίοδος είναι προσωρινή και οι αγαπημένοι σου είναι μόλις ένα τηλεφώνημα μακριά.