Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν θα περάσουν και πολύ καλά αυτή την εβδομάδα

2021-10-04

Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία ορισμένοι από εμάς θα έχουν δυσκολίες τις επόμενες ημέρες.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Παρθένος

Νιώθετε πιεσμένες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε πως αυτός που σας φέρνει σε αυτή τη δύσκολη θέση είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Και ενώ δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, είναι αλήθεια. Αυτό που θα σας βασανίσει περισσότερο αυτές τις ημέρες είναι οι προσδοκίες που θέτετε και το γεγονός πως για μια ακόμη φορά απογοητεύεστε. Νευριάζετε με τους άλλους και θέλετε να μείνουν μακριά σας. Φοβάστε, όμως, και τη μοναξιά οπότε τους θέλετε ξανά πίσω. Οπότε πρέπει να καταλάβετε ότι στη βάση των προβλημάτων βρίσκεστε εσείς. Μην περιμένετε από τους άλλους κάτι. Είναι σαν να δημιουργείτε εσείς καταστάσεις που θα σας απογοητεύσουν. Είναι σαν να κάνετε επίτηδες κακό στον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Έχετε συνηθίσει να παίρνετε αυτό που θέλετε, ακόμα και αν απαιτεί να δουλέψετε πολύ σκληρά. Η σκληρή δουλειά δεν είναι κάτι που δεν γνωρίζετε. Ωστόσο, θέλετε να αποφέρει αποτελέσματα, πράγμα που αυτές τις ημέρες δύσκολα θα γίνει. Το να μην πετυχαίνετε τους στόχους σας σάς εκνευρίζει, αλλά αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να συνυπάρξετε με το γεγονός πως τα πράγματα δεν καταλήγουν πάντα όπως σχεδιάζετε. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, πως δεν περνούν όλα από το δικό σας χέρι.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα ένα κύμα συναισθημάτων θα σας κατακλύζει. Συναντήσεις με παλιούς φίλους, συνάξεις με αγαπημένα πρόσωπα και συγκεντρώσεις βρίσκονται στην κορυφή των υποχρεώσεών σας αυτές τις ημέρες. Ωστόσο, μαζί με όλα αυτά έρχονται και τα προβλήματα όλων και οι παραξενιές τους και εσείς δεν τα πολύ αντέχετε αυτά. Με τη συμβολή του ανάδρομου Ερμή, η συναναστροφή σας με τους άλλους μπορεί να γίνει εφιαλτική, με εσάς να αναρωτιέστε «γιατί ήρθα εδώ» και «γιατί το κανόνισα αυτό τώρα». Η υπομονή είναι ο μόνος τρόπος για να επιβεβαιώσετε.