Αυτά είναι τα τρία ζώδια για τα οποία ο Μάιος θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας

2021-05-05

Ο Μάιος του 2021 θα είναι ο χειρότερος μήνας για τα τρία παρακάτω ζώδια ζώδια και για όσους ανήκουν σε αυτά, μπορεί να είναι πολύ πιο χαοτικός και απρόβλεπτος από ότι περίμεναν.

Καρκίνος

Αυτός ο μήνας μπορεί να σε ενθαρρύνει να κάνεις κάποια βαθιά αυτοθεραπεία, Καρκινάκι. Σε τελική ανάλυση, από τις 8 Μαΐου, τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο 12ο Οίκο της πνευματικότητας σου, ενθαρρύνοντάς σε να κοιτάξεις προς τα μέσα σου και να επιτρέψεις στον εαυτό σας να νιώσεις όλα όσα απέφευγες να νιώσεις στο παρελθόν. Μπορεί να κρατάς μυστικά από τον εαυτό σου και μπορεί να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου για να περάσεις τις μέρες σου. Ωστόσο, αυτόν τον μήνα, μπορεί να αισθανθείς ότι ένας ωκεανός συναισθημάτων σε καλύπτει, ενθαρρύνοντας σε να κολυμπήσεις σε αυτόν και να καταλάβεις κάθε συναίσθημα.

Παρθένος

Αυτός ο μήνας θα μπορούσε να είναι πολύ έντονος για εσένα, Παρθένε. Όταν η σεληνιακή έκλειψη λάβει χώρα στον 10ο Οίκο της καριέρας σου στις 26 Μαΐου, θα ξεκινήσουν αλλαγές που θα σε επηρεάσουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ της ιδιωτικής και της δημόσιας ζωής σου και αυτόν τον μήνα, αυτή η ισορροπία μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Μπορεί να βιώσεις απροσδόκητες αλλαγές που σε αναγκάζουν να επανεξετάσεις την αντίληψή σου για τους στόχους της σταδιοδρομίας σου. Μπορεί ακόμη και να σε οδηγήσει σε ένα εντελώς νέο μονοπάτι.

Τοξότης

Εάν αυτός ο μήνας μπορεί να συνοψιστεί με μία λέξη, θα ήταν «πίεση». Μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ότι υπάρχουν τόσα να δουλέψεις που θα σου φανούν πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένες και να σε κάνουν να μην αισθανθείς άνετα. Το σύμπαν μαγειρεύει αρκετές καταιγίδες για εσένα και παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο, αυτό σημαίνει επίσης ότι είσαι ο κύριος χαρακτήρας της ιστορίας αυτή τη στιγμή. Ένα ισχυρό σημείο καμπής εμφανίζεται μπροστά σου και ξεκινάς ένα ταξίδι που θα σε οδηγήσει προς τον καλύτερο εαυτό σου. Μπορεί να είναι μια βόλτα σε ανώμαλο δρόμο, αλλά αυτό καθιστά τον προορισμό πολύ πιο χρήσιμο.