Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα μείνουν «αλώβητα» από τη νέα Σελήνη

2020-07-21

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν θα επηρεαστούν αρνητικά από τη Νέα Σελήνη και θα δημιουργήσουν πιο στέρεες βάσεις για τους στόχους τους.

Ταύρος

Αγαπάς τη δουλειά και είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτά που έρχονται - αν και ξέρουμε ότι μπορεί να γίνεις λίγο πεισματάρα μερικές φορές. Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι η συνειδητοποίηση ότι ο μόνος τρόπος για να πετύχεις τους στόχους σου είναι να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου. Ενώ είναι εύκολο να μπεις στην προβλεπόμενη διαχείριση και να κολλήσεις σε αυτά που ξέρεις, υπάρχει πολύς χώρος ανάμεσα στα τείχη για να εξελιχθείς στον άνθρωπο που θες να είσαι και να κάνεις τη μαγεία να συμβεί στη ζωή σου. Δε χρειάζεται να προσέχεις τον άνεμο, αρκεί το να είσαι σταθερή. Αργά και μεθοδικά βήματα που θα διευρύνουν τον ορίζοντα σου και θα σε βοηθήσουν να δικτυωθείς είναι το κλειδί στην παρούσα φάση.

Λέων

Η λίστα με αυτά που έχεις να κάνεις συνεχώς μεγαλώνει αλλά δεν φαίνεται να μπορείς να ολοκληρώσεις οτιδήποτε αυτή τη στιγμή. Και είναι ΟΚ. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεις τις λιγότερο αισθητές πλευρές του εαυτού σου -τα όνειρά σου, την αίσθηση του μυστικισμού και τις ευαίσθητες περιοχές όπου έχεις μια πνευματική θεραπεία να κάνεις. Δυστυχώς, οι ευθύνες της ζωής σου θα συνεχίσουν να ηχούν σαν ξυπνητήρι μέχρι να τους δώσεις προσοχή οπότε όσο δελεαστικό κι αν είναι να πατήσεις ξανά το snooze, πίεσε τον εαυτό σου να σηκωθεί και να τις αντιμετωπίσει. Θυμήσου ότι η πραγματική θεραπεία χρειάζεται ισορροπία - το κολύμπι στην πνευματικότητά σου και η εξερεύνηση του υποσυνειδητου νου είναι σημαντικά αλλά το επικεντρωθείς στην σωματική και ψυχική ευεξία είναι απαραίτητο επίσης. Μην αμελείς το ένα για το άλλο.

Σκορπιός

Από τη στιγμή που θα βάλεις κάτι στο μυαλό σου, η θέληση σου θα λειτουργήσει σαν ένα κόκκινο δέσμη φωτός από λέιζερ κόβοντας οτιδήποτε μπαίνει στο δρόμο σου και πηγαίνοντάς σε κατευθείαν εκεί που θες να είσαι. Υπό τη νέα Σελήνη, η επιθυμία σου για πνευματική εξέλιξη και ανάπτυξη θα είναι πιο έντονη από ποτέ - αλλά το λέιζερ σου μπορεί να μην δείξει τον δρόμο που δείχνει συνήθως. Το μάθημα που παίρνεις τώρα είναι ότι για να χτίσεις την αυτοκρατορία σου, θα πρέπει να το κάνεις πετραδάκι πετραδάκι. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάς από χαμηλά, αξιοποιείς τις πηγές που έχεις στη διάθεσή σου και κάνεις ζουμ σε ένα μικρότερο πεδίο δράσης γύρω σου. Οι βαρετές και καθημερινές λεπτομέρειες της ζωής σου μπορεί να κρατούν το κλειδί που χρειάζεσαι για να ξεκλειδώσεις την πόρτα του μεγαλύτερου βασιλείου, οπότε δοκίμασε να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά που έχεις μπροστά σου.

Υδροχόος

Οργανώνοντας και οξύνοντας τις σκέψεις, τις συνήθειες και τη ρουτίνα σου σε κάνει να νιώθεις ωραία. Απελευθερώνεις τον αποθηκευτικό χώρο στο κινητό σου, ανανεώνεις το ημερολόγιό σου, ετοιμάζεις τα γεύματα σου σαν επαγγελματίας και ανταπεξέρχεσαι σε όλες τις σχέσεις σου -θα καταλάβεις όμως πως όσο σκληρά και να δουλεύεις για να είσαι στην κορυφή του παιχνιδιού, δεν θα είσαι ικανή να εμβαθύνεις στους στόχους ευεξίας σου μέχρι να στραφείς προς τον εσωτερικό σου κόσμο. Δεν μπορείς να τρέξεις μακριά από τη θεραπεία που αναζητά η ψυχή σου να κάνεις σε πνευματικό επίπεδο. Αν θέλεις να επικεντρωθείς στην ευεξία σου μέσω μιας ολιστικής οπτικής, η πνευματική σου πλευρά χρειάζεται επίσης ενέργεια. Βρες χρόνο για να προγραμματίσεις διαλογισμό, τελετουργίες ή κάποια υψηλού νου πρακτική σε αυτή τη νέα Σελήνη. Μπορεί να εκπλαγείς από το πως επηρεάζεται σαν ντόμινο όλη η υπόλοιπη ζωή σου.