Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που είναι πιθανότερο να σας μαχαιρώσουν πισώπλατα!

2021-08-23

Μην πέσεις από τα σύννεφα αν σε προδώσει κάποιο από αυτά τα μέλη του ζωδιακού κύκλου

Όλα τα ζώδια μπορεί να σε προδώσουν, υπάρχουν όμως κάποια πιο επιρρεπή στην προδοσία από τα υπόλοιπα. Ανακάλυψε ποια είναι, από το λιγότερο μέχρι το περισσότερο αναξιόπιστο, για να έχεις το νου σου.

5. Ταύρος: Ο Ταύρος παρασύρεται εύκολα από τα συναισθήματά του και αφήνει τον θυμό να τον οδηγήσει σε πράξεις για τις οποίες μπορεί αργότερα να μετανιώσει. Στο μεταξύ όμως θα έχεις πέσει θύμα της προδοσίας του και δεν θα ξέρεις από πού σου ήρθε.

4. Σκορπιός: Μυστικοπαθής, χειριστικός και εκδικητικός, είναι ένα από τα πιο «επικίνδυνα» ζώδια. Ακόμα και αν του κάνεις κάτι πολύ μικρό, θα σου το ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο. Δεν θα σε προδώσει απλά: θα φροντίσει να κάνει τη ζωή σου κόλαση.

3. Αιγόκερως: Είναι έτοιμος να πατήσει επί πτωμάτων προκειμένου να πετύχει τους στόχους του. Θα είσαι απλά το παράπλευρο θύμα, που είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο του γι' αυτό, για παν ενδεχόμενο, κράτα τις αποστάσεις σου.

2. Τοξότης: Δεν έχει υπομονή, βαριέται εύκολα και δυσκολεύεται να αφοσιωθεί σε κάτι, με αποτέλεσμα συχνά να αποτυγχάνει να ανταποκριθεί στις υποσχέσεις που έχει δώσει. Η ελευθερία του είναι υπεράνω όλων και δεν θα διστάσει να σε προδώσει για να την κρατήσει.

1. Δίδυμοι: Κάθε φορά που καλείται είτε να παλέψει για μια σχέση είτε να φύγει μακριά, θα επιλέξει το δεύτερο. Διπρόσωπος, παρορμητικός, δεν ξέρεις τι να περιμένεις από έναν Δίδυμο. Καθώς είναι μάλιστα ιδιαίτερα επικοινωνιακός και γοητευτικός, θα δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι σε πρόδωσε.