Αυτά είναι τα έξι ζώδια που θα κάνουν... «πισωγυρίσματα» μέσα στο Μάιο

2020-05-06

Αυτά είναι τα έξι ζώδια που θα ζήσουν επανασυνδέσεις μέσα στο Μάιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Ναι επαναστάτες φίλοι μου θα είστε οι πρωταγωνιστές στα ερωτικά στιγμιότυπα αυτό το μήνα, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ακόμα και αν δεν το επιδιώξετε, ο μήνας θα φέρει μπροστά σας αυτό τον έρωτα του παρελθόντος που σας βούτηξε στην ανασφάλεια και στην αβεβαιότητα και τώρα θα πάρετε την ρεβάνς σας.. Θα σας έλεγα να μην κρίνετε αμέσως καταστάσεις και να μην βιαστείτε να αποφασίσετε, το σίγουρο είναι όμως ότι ο μήνας σας ανανεώνει, σας δίνει ανταμοιβή και φλερτάρετε ασύστολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αλοίμονο που θα καθόσασταν φρόνιμα αυτό το Μάιο, η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας και θα είστε μαγνήτης στον έρωτα αγαπητοί μου Φίλοι. Ανανεώνεστε, αλλάζετε, ομορφαίνετε έχετε και τις κατακτήσεις σας.... Οι επιθυμίες σας όμως αλλάζουν και είναι φανερό ότι είστε μπερδεμένοι ανάμεσα σε μία παλιά ερωτική ιστορία και σε μία νέα προοπτική που ανοίγεται μπροστά σας.Αν σκεφτείτε μία επανασύνδεση θυμηθείτε ότι τώρα πρέπει να δώσετε μία απάντηση στον εαυτό σας για το αν αυτό που ζείτε είναι πραγματική αγάπη ή απλά ένα καπρίτσιο ... Πράγματα που θα σας τάξουν δεν θα μπορούν να γίνουν πράξη και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το λάβετε υπόψη ....

ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Αφροδίτη κινείται απέναντί σας στο ζώδιο των Διδύμων και η ανάγκη σας για σχέση είναι τονισμένη ... Ακόμα και αν δεν το επιδιώξετε, θα δείτε αυτό το μήνα να επανέρχεται το παρελθόν στο παρόν σας αναζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία ... Εσείς όμως μπορώ να πω ότι είστε ευάλωτοι και συναισθηματικά μπερδεμένοι και δεν ξέρετε τι είναι το λάθος και τι είναι το σωστό ... Από την άλλη πλευρά δέχεστε και εύνοια για ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα και από τις 11 του μήνα μπαίνετε σε μία καλή περίοδο για να ανοιχτείτε και να γνωρίσετε κόσμο ... Τι αξίζει; Τι θα παραμείνει; Τι θα κάνετε;;; Ο αστρολογικός σας χάρτης έχει την απάντηση!

ΖΥΓΟΙ

Ερωτική δράση, περιπέτεια, εξελίξεις και χαμόγελα έρχονται στα αισθηματικά σας. Ευνοείστε πολύ περισσότερο ως τις 13/5 όπου θα κινείται και ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου όπου θα έχετε τα νέα και τις ερωτικές εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν! Ευνοείστε για μία ερωτική επανασύνδεση με άτομο που έχετε διαφορά ηλικίας, που γνωρίσατε σε ένα σεμινάριο, ή που έχετε χιλιομετρική απόσταση ... Μία καλή επανασύνδεση μπορείτε να έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, για εσάς του 3ου δεν σας το συνιστώ!

ΚΡΙΟΙ

Τα φλερτ έχουν την τιμητική τους αυτό το μήνα, ενώ οι ειδήσεις, τα μηνύματα και οι επικοινωνίες με άτομο του παρελθόντος θα σας ικανοποιήσουν και θα σας θυμήσουν εμπειρίες του χτες ... Πιο ευνοημένοι για μία ερωτική επανασύνδεση αλλά και πιο ικανοποιημένοι από την πορεία της αισθηματικής σας ζωής θα είστε οι Κριοί του 1ου και του 2ου δεκαημέρου.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Ξεσκονίζονται το σεντούκι των επιθυμιών σας και κατανοείται ότι έχουν μείνει σχέδια καρδιάς μέσα ... Αυτά τα σχέδια ανήκουν στο παρελθόν σας και τώρα επιθυμείτε να τα κάνετε πραγματικότητα ... Ευνοείστε για μία επανασύνδεση,με άτομο που μπορεί να γνωρίσατε στο παρελθόν και να υπήρξε μία πλατωνική σχέση που οι συνθήκες δεν ευνόησαν να εξελιχθεί ... Ευνοείστε όμως και σε μία επανασύνδεση με έναν άνθρωπο που εκτός από ερωτικό σας σύντροφο ήταν και το φιλαράκι σας... Κάτι στα ερωτικά σας που το περιμένατε πολυ, θα πάρει σάρκα και οστά αυτό το μήνα!