Αυτά είναι τα έξι πιο αταίριαστα ζευγάρια στο σεξ

2020-11-16

Είναι αλήθεια, πως οι περισσότερες αν όχι όλες οι γυναίκες, όταν ξεκινούν να βγαίνουν ραντεβού με έναν άνδρα, μεταξύ άλλων τον ρωτούν τι ζώδιο είναι.

​Και ως ένα βαθμό καλά κάνουν καθώς οι αστρολόγοι έχουν εντοπίσει τους ιδανικούς ζωδιακούς συνδυασμούς στο σεξ, αλλά και τους χειρότερους που οδηγούν σε μια μεγάλη απογοήτευση.

Είναι γεγονός ότι το σεξ δεν είναι πάντα καλό. Σίγουρα σου έχει τύχει να περάσεις από μέτρια μέχρι χάλια στο κρεβάτι. Μερικές φορές φταίει ο ένας, άλλοτε και οι δύο. Κάποιες φορές ένας από τους δύο δεν το «έχει» ή δεν υπάρχει η κατάλληλη χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων, ώστε να γίνει το μπαμ. Αυτή, λοιπόν, η χημεία είναι πολύ πιθανόν να μην συμβεί ανάμεσα σε κάποιους συγκεκριμένους ζωδιακούς συνδυασμούς.

Οπως σημειώνουν οι αστρολόγοι υπάρχουν κάποια ζευγάρια ζωδίων που είναι πολύ αταίριαστα στο σεξ και η συνύπαρξή τους στο κρεβάτι είναι αποτυχία.

Ας δούμε λοιπόν τα πιο αταίριαστα ζευγάρια στο σεξ:

Παρθένος με Λέων

Χλιαρά τα πράγματα στο σεξ. Πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να καταφέρουν να τα βρουν στο κρεβάτι.

Ταύρος με Τοξότη

Ο Ταύρος θέλει μονιμότητα, ενώ ο Τοξότης θέλει συχνά αλλαγές. Δεν θα περάσουν αξέχαστες στιγμές, καλύτερα να το αποφύγουν.

Δίδυμος με Αιγόκερω

Στο σεξ είναι αταίριαστοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουν αρμονικά.

Καρκίνος με Τοξότη

Στο σεξ σίγουρα δεν πρόκειται να τα βρουν όσο κι αν προσπαθήσουν πάντα θα νιώθουν ότι κάτι τους λείπει.

Υδροχόος με Σκορπιό

Η σχέση αυτή από την αρχή θα αποτύχει. Στο σεξ δεν μπορούν να βρεθούν στον ίδιο δρόμο, είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι 

Ιχθύς με Ζυγό

Στο σεξ ο Ιχθύς θα κάνει τα παιχνίδια του τα πονηρά, αλλά δεν θα αρέσουν καθόλου στον Ζυγό. Αυτή η σχέση δεν μπορεί να κρατήσει.