Αυτά είναι τα δύο ζώδια που τηρούν τις αποφάσεις τους για την νέα χρονιά και το ένα που δεν προσπαθεί 

2021-12-09

Δείτε παρακάτω τα δύο ζώδια που τηρούν τις αποφάσεις τους και το ένα που θα αποφασίσει κάτι στις 30 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου θα το έχει ήδη ξεχάσει.

Τα ζώδια που πετυχαίνουν τα new year resolution τους

Αιγόκερως

Με το βλέμμα να βρίσκεται πάντα στον στόχο οι εργατικοί Αιγόκεροι, άπαξ και αποφασίσουν κάτι δύσκολα θα το αλλάξουν. Πιθανότατα, μάλιστα, να έχουν ένα πενταετές πλάνο και όχι μόνο για το έτος που ξεκινά. Βέβαια, τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν πάντα όπως τα θέλουν, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι Αιγόκεροι παραμένουν σταθεροί σε όσα λένε και«χτίζουν» πάνω στην πρόοδο που σημειώνουν. Ακριβώς όπως το σύμβολό τους, ο τράγος, αν το μονοπάτι γίνει λιγάκι κακοτράχαλο εκείνοι θα συνεχίσουν και θα καταφέρουν να το ανέβουν. Βλέπουν τα εμπόδια ως ευκαιρία για ανασυγκρότηση και επανασχεδιασμό.

Παρθένος

Η τελειομανής Παρθένος θα πάρει μια απόφαση για την νέα χρονιά και θα την ακολουθήσει, απλώς και μόνο επειδή είπε πως θα το κάνει. Μπορεί να έχουν τη φήμη ανθρώπων που εστιάζουν υπερβολικά στη λεπτομέρεια, στην ουσία, όμως, θέλουν να δουλεύουν σκληρά και έξυπνα. Χαρακτηρίζονται για την πρακτικότητά τους, οι Παρθένοι, και αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσουν ακόμα και το new year resolution τους. Αν για παράδειγμα, θελήσουν να αγοράσουν ένα σπίτι, θα αρχίσουν να κάνουν οικονομίες πολύ νωρίτερα και να σχεδιάζουν έτσι το budget τους, ώστε να τα καταφέρουν στο χρονικό διάστημα που έχουν σχεδιάσει. Κάθε πλεονέκτημα και μειονέκτημα θα αξιολογηθεί, ενώ θα γίνει και πρόβλεψη όσων μπορούν να πάνε στραβά, ώστε να αποφευχθεί πιθανή καταστροφή του σχεδίου.

Το ζώδιο που δεν θα προσπαθήσει καν

Δίδυμοι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Δίδυμοι είναι πεισματάρηδες και θέλουν να γίνεται το δικό τους, το να κάνουν σχέδια όμως δεν είναι το φόρτε τους. Εδώ, είναι δύσκολο να κανονίσουν μια έξοδο το ίδιο βράδυ, αφού μπορεί να αλλάξουν αποφάσεις στο λεπτό, θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν μια απόφαση για όλη τη χρονιά; Δύσκολο. Από τη φύση τους είναι χωρισμένοι στα δύο (το δείχνει και το σύμβολό τους), οπότε το να ξεκινήσουν γυμναστήριο ή να πουν πως θα πίνουν κάθε μέρα νερό θα μείνει στα λόγια. Για αυτούς καλύτερο είναι να ακολουθούν τη ροή και να καταπιάνονται με δραστηριότητες που τους αρέσουν πολύ και εξιτάρουν το μυαλό τους.