Αυτά είναι τα 4 ζώδια που είναι πιθανό να γνωρίσουν νέο έρωτα μέσα στο μήνα

2019-10-14

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου είναι εδώ και μεταξύ άλλων, φέρνει νέα ξεκινήματα στα ερωτικά. Όχι όμως για όλα τα ζώδια.

Η Πανσέληνος των Κυνηγών, όπως ονομάζεται το φεγγάρι του Οκτωβρίου αναμένεται να φέρει νέα ξεκινήματα σε πολλούς τομείς. Ανάμεσα σε άλλα και για τα ερωτικά. Εχει κάτι κοινωνικό αυτή η πανσέληνος και φαίνεται ότι επηρεάζει, ευνοεί καλύτερα τα νέα ξεκινήματα στα ερωτικά για κάποια ζώδια.

Ποια ζώδια θα έχουν νέα ξεκινήματα στα ερωτικά με την νέα πανσέληνο
Αφού είδαμε τους 6 τοπ συνδυασμούς ζωδίων που συνήθως κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις, ήρθε η ώρα να δούμε τα 4 ζώδια που ίσως αυτό τον Οκτώβριο ζήσουν έναν νέο έρωτα.

Το ζώδιο του Κριού
Η πανσέληνος του Οκτωβρίου συμβαίνει στον Κριό, πράγμα που σημαίνει ότι εάν ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, σίγουρα θα νιώσετε έντονα και πολλά συναισθήματα. Αυτό ισχύει και για τα ερωτικά, την αγάπη. Μπορεί να είστε πιο πρόθυμοι να βγείτε έξω και να ψάξετε. Προσπαθήστε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, πιθανούς νέους συντρόφους μέσα από τις σχετικές εφαρμογές. Προσπαθήστε να κάνετε μια νέα γνωριμία, μπορεί να σας βγει σε καλό.

Δίδυμοι
Δίδυμοι, αυτή η πανσέληνος μπορεί να είναι συναισθηματική, αλλά είναι επίσης μια πολύ καλή στιγμή για το ζώδιό σας σε ό,τι αφορά στα ερωτικά. Μπορεί να νιώσετε πιο κοινωνικοί και να θέλετε να βγαίνετε περισσότερο από ό,τι συνήθως. Κάτι που σημαίνει ότι η δικτύωση είναι το κλειδί. Μπορεί να συναντήσετε έναν νέο εραστή μέσω ενός φίλου. Κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά. Όταν βγαίνετε έξω, να είστε ανοιχτόμυαλοι με όλους όσοι συναντάτε, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Το ζώδιο του Ζυγού
Αυτή η πανσέληνος είναι πραγματικά ο ιδανικός χρόνος για να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε από μια σχέση και να το αναζητήσετε. Μην αναλωθείτε, όμως, σε κάτι που δεν σας ενδιαφέρει! Οι ανήκοντες στο ζώδιο του Ζυγού είστε περισσότερο προσανατολισμένοι στις σχέσεις αυτή την περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνετε κάτι σοβαρό, αλλά είστε επιλεκτικοί. Προσπαθήστε να συναντήσετε κάποιον που θα σας χαλαρώσει, ένα άτομο που είναι έτοιμο να χάσει τον έλεγχο.

Τοξότης
Αν ψάχνετε για νέους έρωτες, τότε αυτή η πανσέληνος θα είναι η τυχερή σας. Ο ρομαντισμός πλανάται στον αέρα. Και ειδικά στον αέρα που αναπνέουν οι ανήκοντες στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα συναντήσετε κάποιον νέο, ή αν είστε ήδη σε σχέση αυτή θα γίνει ισχυρότερη. Απλά φροντίστε να μην βιαστείτε, μέχρι να σιγουρευτείτε για όλα.