Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Ξεχωριστό διήμερο για σκέψη και υλοποίηση σχεδίων

2019-12-14

Ξεχωριστό διήμερο για κάθε νεωτεριστική υπόθεση, σκέψη και υλοποίηση σχεδίων.

ΚΡΙΟΣ

Τα απρόσμενα γεγονότα που μπορεί να συμβούν σε σας αυτό το διήμερο, θα έχουν να κάνουν με κάθε επαγγελματική σας κίνηση. Επίσης θα υπάρξουν οικονομικές απολαβές από πηγές που δεν περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ουρανού - Δία, θα σας ανοίξει νέους δρόμους, όπου και θα σας γεμίσει με αισιοδοξία για μία προσωπική σας επιλογή. Είναι η στιγμή που η τύχη σας κτυπά την πόρτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διήμερο θα μπορέσετε να ανακαλύψετε πράγματα που θα σας δώσουν αρκετή ικανοποίηση και χαρά. Ένα οικονομικό θέμα, ίσως θα ολοκληρωθεί με τους πιο ευνοϊκούς όρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό τ διήμερο θα μπορέσετε να έρθετε κοντά με πρόσωπα που θα σας φροντίσουν επαγγελματικά, ή συναισθηματικά. Καινούριοι φίλοι θα μπουν τώρα στην ζωή σας, αλλά μαζί τους θα φέρουν δώρα χαράς.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο του Δία - Ουρανού, θα σας ανταμείψει, για ότι καλό έχετε πράξει κατά το παρελθόν. Έτσι θα πάρετε ένα δώρο από το σύμπαν, που θα σας κάνει ευτυχέστερους και γεμάτους ενέργεια σε επαγγελματικά κυρίως θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εκπληκτικό τρίγωνο Δία - Ουρανού, θα σας ανοίξει νέους δρόμους. Το διαφορετικό θα είναι αυτό που θα σας χαρακτηρίζει και ίσως δρομολογήσετε μία νέα σας δραστηριότητα.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο που σχηματίζεται από τον Δία και Ουρανό, δεν θα αφήσει σε καμιά περίπτωση και εσάς, χωρίς την παρουσία του. Έτσι νιώστε την θαλπωρή στο οικογενειακό σας περιβάλλον, ή νιώστε μία τυχερή αλλαγή στην κατοικία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόσωπα από το περιβάλλον σας, θα έρθουν πιο κοντά σας, βάζοντας στην άκρη τις παρεξηγίσεις. Η τύχη θα βρίσκεται με το μέρος σας και τα ταξίδια αυτή την περίοδο θα σας δώσουν καινούρια δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αλλαγές αυτό το διήμερο θα βρίσκονται σε θέματα οικονομικά, αλλά και σε συναισθηματικές υποθέσεις. Το διαφορετικό, θα είναι εκείνο που θα σας δώσει ικανοποίηση και τύχη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα διαφορετικά γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Βρείτε πρόσωπα που θα σας οδηγήσουν σε ανάπτυξη της πνευματικότητας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας σε μία διαφορετική κατάσταση, ή μία εργασιακή ευκαιρία. Μην αφήσετε την τύχη να σας προσπεράσει, δεχτείτε την με ευγνωμοσύνη.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι ένα σημαντικό διήμερο, όπου θα μπορέσετε να ανοίξετε τα φτερά σας, να αναπτύξετε τους στόχους σας και να βρεθείτε κοντά με πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να διακριθείτε πνευματικά.