Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Η Νέα Σελήνη ανανεώνει τις σχέσεις και είναι η στιγμή για νέα ξεκινήματα

2019-09-28

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό το Σάββατο, ανανεώνει τις σχέσεις και είναι η στιγμή για νέα ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, θα σας δημιουργήσει καλές προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Νέες συνεργασίες και νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να συμβούν αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το Σάββατο, στρέφει την προσοχή σας σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία σας. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν προτάσεις που θα σας οδηγήσουν σε νέα επαγγελματικά διαβήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, επικεντρώνει την προσοχή σας σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, καθώς οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτή την περίοδο θα είναι καθοριστικές για τις σχέσεις σας. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να δημιουργήσουν προβληματισμούς στις συναισθηματικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, θα φέρει ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας, ακόμη και οι σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα μεταβληθούν και θα ολοκληρώσετε κάτι πολύ σημαντικό.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, σας κάνει πολύ επικοινωνιακούς και επικεντρώνεται η προσοχή σας κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις σας με το κοντινό σας περιβάλλον. Ίσως κάποιες συμφωνίες που θα γίνουν, θα είναι ιδιαίτερες για το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας, θα σας κάνει να γίνεστε περισσότερο συγκεκριμένοι με τα ζητούμενα και τις ανάγκες σας. Η εξέλιξη σας θα εξαρτηθεί, από το πόσο καλά θα ρυθμίσετε τις καταναλωτικές σας ανάγκες, αλλά και τα συναισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, ανοίγει για σας νέα κεφάλαια στην προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Η συναισθηματική σας ζωή γίνεται επιτακτική ανάγκη στην καθημερινότητα σας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη το Σάββατο στο ζώδιο του Ζυγού, θα λειτουργήσει επιβαρυντικά στην ψυχολογία σας. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να κάνετε την δική σας ενδοσκόπηση και να δείτε τα κακός κείμενα του παρελθόντος, όπως επίσης και τους φόβους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, φέρνει στο επίκεντρο τις φιλικές σας σχέσεις. Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας είναι πιθανόν να σας φέρουν πιο κοντά στα όνειρά σας. Αφήστε πίσω, ότι σας έχει χαλάσει την αισθητική σας.

ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σας πορεία, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις και αισιοδοξία για καλές εργασιακές ευκαιρίες. Πιθανές νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν στα σχέδια σας για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε νέα αρχή σε ότι αφορά τις σπουδές, ταξίδια και κάθε πνευματικό μονοπάτι. Οι σχέσεις σας θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις, την στιγμή που είχαν βαλτώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά σας. Η διαίσθησή σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας και σίγουρα θα επηρεάσετε με τα λεγόμενα σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα.