Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο: Η μελαγχολία του φθινοπώρου είναι το γνώρισμα αυτού του διημέρου

2019-11-02

Η μελαγχολία του Φθινοπώρου, είναι το γνώρισμα αυτού του διημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο εξ ίσου πύρινο ζώδιο με σας, τον Τοξότη, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να φτιάξετε τις σχέσεις σας, αλλά η Σελήνη σε σύνοδο με Κρόνο, ρίχνει κάπως την διάθεση σας και σας κάνει περισσότερο επιφυλακτικούς στα επαγγελματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής ανάδρομος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, έχει αρχίσει να σας δημιουργεί πισωγυρίσματα με την προσωπική σας ζωή. Ίσως αναθεωρήσετε πολλά με τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες. Η Σελήνη αν και σε σύνοδο με τον Κρόνο, σταθεροποιεί κάποιες σκέψεις, που αφορούν τα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή, ίσως να πρέπει να κάνετε καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας, ακόμη και αν όλα δείχνουν ότι είναι μια χαρά. Η Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων σας, κάτι καλό θα φέρει το επόμενο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη θα βοηθήσει αρκετά θέματα εργασίας, ιδίως εσάς των πρώτων ημερών, όσο για την Σελήνη αυτό το διήμερο θα βρίσκεται απέναντι σας για να σας υπενθυμίζει κάποια λάθη στις σχέσεις σας. Φροντίστε να καταλαβαίνετε αυτά τα μηνύματα που σας στέλνει η περίοδος αυτή.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη με την είσοδό της στο ζώδιο του Τοξότη, έχετε αρχίσει να νιώθετε καλύτερα, ακόμη και αν δεν έχουν λυθεί ουσιαστικά τα βασικά σας προβλήματα. Θα προσέξετε αυτό το διήμερο, τις σχέσεις σας, ιδίως μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, όπου και θα υπάρξουν κάποιες διαφορετικές γνώμες για κάτι σημαντικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, θα ανανεώσει κάποιες σχέσεις σας και ίσως λυθούν προβληματισμοί σας με πρόσωπα από την οικογένεια. Η Σελήνη θα σας κάνει περισσότερο σταθερούς σε θέματα προσωπικά, αλλά και θα σας βγάλει μία πίκρα που προέρχεται από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη έχει αρχίσει να φτιάχνει τις σχέσεις σας, όπως επίσης να ηρεμεί τις τεταμένες σχέσεις με άτομα από το περιβάλλον σας. Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα είναι ένα σημείο αναφοράς, ότι κάτι πρέπει να φροντίσετε, που αφορά το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής πλέον ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει come back σε πολλά θέματα, ιδίως σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Παλιές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο, ενώ πρόσωπα από παλιά επανέρχονται ή θέλουν να επανέλθουν και πάλι στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη πλέον στο δικό σας ζώδιο, βοηθά πάρα πολύ την προσωπική σας ζωή. Βέβαια μην δίνετε τροφή για σχόλια, γιατί άλλον οι [εχθροί] παραμονεύουν για να σας δημιουργήσουν προβλήματα που δεν τα αξίζετε. Κάποια θέματα προκύπτουν και στα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη αυτό το διήμερο θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, βάζοντας μία κυκλοθυμία στην καθημερινότητα σας. Πολύ πιθανόν να συμβούν γεγονότα που θα σας στεναχωρήσουν, αλλά μάλλον έχετε συμβάλει και εσείς σε αυτά που θα συμβούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, μάλλον θα είναι για σας αρκετά άβολη θέση, εφόσον θα βγάλει στην επιφάνεια αρκετά θέματα που προσπαθούσατε να κρύψετε με επιμέλεια. Φροντίστε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αλλάξτε κάποια πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένα, γιατί άτομα από το περιβάλλον σας, δεν θέλουν να σας διευκολύνουν στις επιδιώξεις σας. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσεις κάποιες αναστατώσεις στην προσωπική σας ζωή