Αστρολογικές προβλέψεις Εβδομαδιαίο 8-14/2: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου δοκιμάζει τις αντοχές μας

2021-02-08

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, δοκιμάζει τις αντοχές μας

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή και θα βρεθείτε αντιμέτωποι, σε υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν σας. Ίσως επίσης να πρέπει να κάνετε μία αναδρομή σε κάποια υπόθεση σας, που εμπλέκονται και πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην υποτιμάτε την δύναμη που κατέχουν, άτομα από το περιβάλλον σας, που θέλουν να σας βλάψουν.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα έχει μία αρκετά μεγάλη ένταση σε επαγγελματικά θέματα και σε οικονομικές επιδιώξεις. Μην αφήσετε κάποιους από το περιβάλλον σας, να μειώσουν την αξία σας και να σας αποπροσανατολίσουν με κάποια λόγια που δεν ευσταθούν. Η Νέα Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, ίσως να σας εκθέσει στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στις 11/2, είναι θετική κυρίως για σας του τρίτου δεκαημέρου, βάζοντας μία εγρήγορση σε νομικά ή πνευματικά θέματα, που έχουν αναβληθεί κατά το παρελθόν. Οι συναισθηματικές σας υποθέσεις, θα έχουν μία πιεστική χροιά, βάζοντας στην άκρη ότι είναι περιττό. Ήρθε η στιγμή να δείτε που πρέπει να εστιάσετε περισσότερο την προσοχή σας και που όχι.

Καρκίνος

Μία άβολη περίοδος για σας, εφόσον οι κραδασμοί από το σύμπαν δεν σας βρίσκουν απόλυτα συντονισμένους με αυτό. Τα συναισθήματα που θα βιώνεται τώρα, θα έχουν έναν καταναγκασμό και καλό είναι να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας, με το παρελθόν. Κάποια οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα.

Λέων

Για σας τους Λέοντες κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη θα εστιάσει στις προσωπικές σας επιλογές, στα άτομα που παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην ζωή σας, αλλά και θα σας δοθεί η δύναμη να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Οι γεννημένοι επίσης του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί, με τις επαγγελματικές σας επιλογές.

Παρθένος

Για σας τους Παρθένους, οι μέρες αυτές θα σας δημιουργήσουν αρκετές υποχρεώσεις και σίγουρα θα έχετε να επιλύσετε κάποια παλιά εργασιακά σας θέματα. Αν και οι περισσότεροι από εσάς έχετε γίνει αρκετά δραστήριοι, λόγο του Άρη που βρίσκεται, στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Ταύρου, οι συνθήκες δεν θα πάψουν να είναι απαιτητικές.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι μία θετική ένδειξη για την προσωπική σας ζωή. Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές, βάζοντας μία νέα πνοή στον συναισθηματικό σας κόσμο. Βέβαια τα πρόσωπα από το παρελθόν, θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο, ώστε να εστιάσετε με επιτυχία, στο [εδώ και τώρα].

Σκορπιός

Είστε αρκετά εκτεθειμένοι αυτή την περίοδο, σε μεγάλες δοκιμασίες που θα καθορίσουν την προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξετε και θα έχετε ένα πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα να φέρετε εις πέρας. Ακόμη και οι αναβολές, θα φροντίσουν να σας δώσουν πληροφορίες που μέχρι χθες δεν γνωρίζατε.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι, θα σας δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις να απλώσετε τις γνώσεις σας και να βρεθείτε κοντά στους στόχους σας. Βέβαια μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, αν δεν φύγει το μεγαλύτερο μέρος του Φλεβάρη.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, η προσοχή σας θα στραφεί σε κάθε πηγή που μπορεί να σας επιφέρει μία οικονομική σταθερότητα, αλλά μην ξεχνάτε ότι οι πλανητικές επιρροές δεν είναι και οι πιο κατάλληλες. Προχωρήστε με προσοχή και μην αφήσετε τις βεβιασμένες κινήσεις να σας αποπροσανατολίσουν από τους υγιής στόχους σας. Η προσωπική σας ζωή θα έχει μία εξέλιξη που ίσως και να μην την περιμένατε.

Υδροχόος

Πολλά τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα, βάζοντας σε προτεραιότητα τις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας προτρέπει σε νέα ξεκινήματα, που όμως θα συμμετέχει και το παρελθόν σε όλη αυτή την διαδικασία. Πρόσωπα από το χθες, θα κάνουν την εμφάνιση τους, αλλά μάλλον για να κάνουν πολύ [θόρυβο], χωρίς ουσία.

Ιχθύες

Αυτή η εβδομάδα είναι ένα επικοινωνιακό κουβάρι για σας, όπου καλείστε, όχι να το ξεμπλέξετε, αλλά να το αγνοήσετε, εφόσον όλα θα γίνουν το επόμενο διάστημα αρκετά πιο ξεκάθαρα. Κάτι που θα πρέπει επίσης να προσέξετε είναι η ψυχολογική σας κατάσταση, εφόσον θα υπάρξουν πρόσωπα κυρίως από το παρελθόν, που θα θελήσουν να βλάψουν την [ηρεμία] σας.