Αστρολογικές προβλέψεις 7-13/12: Δυνατά συναισθήματα, βρίσκουν αποδέκτες

2020-12-07

Την εβδομάδα αυτή θα γεννηθούν πολλές συναισθηματικές και οικονομικές ευκαιρίες, κυρίως στα ζώδια του Νερού, (Καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύ). Η Αφροδίτη στο τρίτο δεκαήμερο του Σκορπιού, σχηματίζει στις 7, την Δευτέρα, ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αλλά και την Πέμπτη στις 10, γεννά μία υπέροχη βοηθητική όψη με τον μεταμορφωτικό πλανήτη Πλούτωνα.

Νέα ξεκινήματα και στιγμές δράσης, θα έχουν τα ζώδια της φωτιάς, στις 11/12, την Παρασκευή, (Κριός, Λέων και Τοξότης) και αυτό θα συμβεί γιατί ο Ήλιος με τον Άρη, θα βρεθούν σε γωνία τριγώνου, βγάζοντας και οι δύο την θετική φλόγα από το στοιχείο τους.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ανανεωτικές τάσεις, που θα σας κάνουν να δείτε με αισιοδοξία κάποια θέματα που περνούν κρίση. Πληγωμένα συναισθήματα και οικονομικές υποθέσεις, θα πάρουν μία ανάσα και εσείς θα έχετε τον χρόνο να σκεφτείτε με περισσότερη ωριμότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, οι μέρες που πέρασαν δεν ήταν και οι πιο εύκολες, αλλά καιρός για ένα ενθαρρυντικό διάλειμμα που θα σας δώσει χαρά μέσα από τις προσωπικές σας επαφές. Εργασιακά θέματα μπορεί να πάνε πολύ καλύτερα, εφόσον πιστέψετε στις δυνατότητες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, οι μέρες αυτές σας δοκίμασαν και σας κούρασαν αρκετά, αλλά έρχονται για σας πολύ καλά νέα το επόμενο διάστημα. Για αυτή την εβδομάδα, θα λύσετε οικονομικές υποθέσεις, αλλά και θα ανοίξετε δρόμους για να δημιουργήσετε καλή υποδομή σε μία νέα σας επαγγελματική δραστηριότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία εβδομάδα αρκετά βοηθητική για σας, εφόσον η Αφροδίτη θα φροντίσουν τα συναισθήματα σας να βγαίνουν αβίαστα στους ανθρώπους που πραγματικά τους θεωρείτε οικογένεια σας. Επαγγελματικές ευκαιρίες την Παρασκευή, θα σας ανακουφίσουν και θα πάρετε την ρεβάνς.

ΛΕΩΝ

Τις μέρες αυτές προσπαθήστε να δείτε με πιο αισιοδοξία τις καταστάσεις που σας έχουν χαλάσει την ψυχολογία. Θα υπάρξουν καλές συνθήκες στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε οικογενειακές υποθέσεις. Μην ξεχνάτε ότι θα ανταμειφθεί η κάθε σας προσπάθεια, σε ότι τομέα προσπαθήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, οι μέρες αυτές θα είναι ευχάριστες, εφόσον θα δείτε το περιβάλλον σας, να στηρίζει τις επιθυμίες σας και τα σχέδια σας για το μέλλον. Οι σκέψεις σας αποκτούν ύλη και σύντομα θα δείτε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, να αποκτά το επόμενο διάστημα, δύναμη και διάρκεια.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να διορθώσετε κάποια οικονομικά θέματα που σας ταλαιπωρούν. Αν για κάποιο λόγο θέλετε να φτιάξετε ή να φροντίσετε τον χώρο σας, αυτό θα γίνει με τους πιο ευνοϊκούς τρόπους. Η συναισθηματική σας ζωή, ανανεώνεται ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα θετικές μέρες η Δευτέρα και η Πέμπτη, θα είναι για σας τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, έχει φύγει από την επιρροή του Ουρανού και δέχεται πλέον μόνο καλές όψεις. Έτσι δεν αποκλείεται να έχετε καλά νέα σε θέματα σχέσεων, αλλά και οικονομικών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, θα υπάρξουν πολύ καλές επαγγελματικές ευκαιρίες, που θα αποδειχθούν και πολύ κερδοφόρες το επόμενο διάστημα. Στην προσωπική σας ζωή, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα λειτουργούν παρασκηνιακά, αλλά με τέτοιον τρόπο που θα είστε ευνοημένοι και σίγουρα δικαιωμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ πιθανόν να ζήσετε αυτές τις μέρες μία συναισθηματική αναγέννηση, με πρόσωπο που τυχόν είχατε απομακρυνθεί. Ίσως μάλιστα, να σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, που θα αναπτυχθούν σε υγιής βάσεις. Οι μέρες αυτές θα βοηθήσουν επίσης να έρθετε κοντά με το περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας, οι μέρες αυτές θα έχουν πολύ εύνοια σε κάθε επαγγελματική σας επιδίωξη. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα στηρίξουν τα σχέδια σας και θα σας προστατέψουν από τυχόν κακοτοπιές. Και μην ξεχνάτε ότι έχει φτάσει ο καιρός να κλείσετε κύκλους ζωής, που δεν σας χαρακτηρίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να έχετε πιεστεί αρκετά στην καθημερινότητα σας, όμως θα δείτε ότι κάποια πράγματα στην προσωπική σας ζωή έχουν αρχίσει και σας χαμογελούν και πάλι. Ίσως να υπάρξουν πρόσωπα που θα σας δείξουν τα συναισθήματα τους χωρίς να κάνουν εκπτώσεις και αυτό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας.