Αστρολογικές προβλέψεις 6/11: Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων θα βγάλει στην επιφάνεια πληγωμένα συναισθήματα.

2019-11-06

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα βγάλει στην επιφάνεια πληγωμένα συναισθήματα.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, σας φέρνει πιο κοντά με τον εσωτερικό σας κόσμο, τις σκέψεις σας και τις επιθυμίες σας. Επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν έντονα και ουσιαστικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη ηρεμεί κάποιες καταστάσεις και φροντίζει να τακτοποιηθούν πολλά από τα θέματα που σας ταλαιπώρησαν τις δύο τελευταίες μέρες. Κάποια νέα γνωριμία θα σας είναι αρκετά χρήσιμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας, θα αποδειχθούν σήμερα η πιο σημαντική σας δραστηριότητα. Μολονότι ο ανάδρομος Ερμής καθυστερεί πολλές από της δραστηριότητες σας, θα έχετε μία εγρήγορση, που θα σας ωφελήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δώσει κάποια καλά μηνύματα για να προχωρήσετε σε ένα σας σχέδιο, ή μία απόφαση σας. Ίσως επίσης βρεθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που σας ελκύει.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας, ίσως μπορέσουν να τακτοποιηθούν με κάποιο θετικό τρόπο. Ευκολία θα υπάρξει επίσης στην λήξη κάποιων διενέξεων με πρόσωπα που μοιράζεστε μαζί τους κάποιους οικονομικούς πόρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα υπάρξουν συντροφικά και συναισθηματικά θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ίσως να πρέπει να προχωρήσετε σε μία συμφωνία, αλλά θα πρέπει να υπάρχει πρώτα πολύ εμπιστοσύνη.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σήμερα σας κάνει να ασχοληθείτε και με τα επαγγελματικά σας, αλλά δεν έχουν καταλαγιάσει ακόμη, κάποιες προσωπικές αναστατώσεις και προβληματισμοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένα σας πρόσωπα, θα γίνουν η αιτία να νιώσετε καλύτερα μετά από μία περίοδο που σας έχει προβληματίσει αρκετά. Ακόμη δεν έχουν ηρεμήσει οι καταστάσεις, αλλά εσείς ετοιμάζετε κάτι, που θα σας βγάλει από την απραξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικογένεια θα γίνει το στήριγμα σας αυτή την περίοδο, οπότε και φροντίστε να μην κλείνετε τις πόρτες επικοινωνίας που υπάρχουν. Σας απασχολούν θέματα από το παρελθόν όπου και θα ολοκληρωθούν προς το τέλος του μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόσωπα αό το πολύ κοντινό σας περιβάλλον θα σας φανούν χρήσιμα και ίσως ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε τις σκέψεις σας για ένα θέμα που σας έχει κουράσει. Μην αφήσετε το παρελθόν να παρεμβαίνει στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προωθούνται οικονομικά θέματα και σίγουρα θα βρεθούν λύσεις σε υποθέσεις με οικονομικές συναλλαγές. Επίσης σήμερα θα έχετε μεγάλα συναισθηματικά αποθέματα, για μία κατάσταση που θα προκύψει και αφορά την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει περισσότερο δραστήριους σε πνευματικές εργασίες. Μία επιτυχία από κάποια δραστηριότητα σας, θα ξεκινήσει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο.