Αστρολογικές προβλέψεις 5-11/4: Με ελπιδοφόρα μηνύματα κυλούν οι πρώτες μέρες του Απριλίου

2021-04-05

Αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα 5-11 Απριλίου. Με ελπιδοφόρα μηνύματα κυλούν, οι πρώτες μέρες του Απριλίου.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με θετικότητα, που σίγουρα ανεβάζει την ψυχολογία σας. Η Αφροδίτη, που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, δημιουργεί όμορφες πλανητικές όψεις με τον Άρη, αλλά και τον Δία, φροντίζοντας να είστε προστατευμένοι συναισθηματικά και υλικά. Θα υπάρξουν ευκαιρίες, που θα σας χαρίσουν χαμόγελα ευτυχίας και οφείλετε να μην τις αγνοήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, αυτή η εβδομάδα, θα έχει θετικούς κραδασμούς, βάζοντας στην άκρη κάποια θέματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει, το περασμένο διάστημα. Θα έχετε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας, αλλά και στην κοινωνική σας εικόνα. Επίσης κάποιοι από εσάς, θα κάνετε μία γνωριμία, που θα σας βοηθήσει, να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξουν συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα και θα γευτείτε υπέροχες στιγμές με φιλικά σας άτομα. Σίγουρα είναι μία πολύ καλή περίοδος, που θα φροντίσει να βάλετε σε σειρά πολλές εκκρεμότητες σας, όπως επίσης θα φροντίσει να ενισχυθούν οι θετικές σας σκέψεις, ακόμη και αν, δεν θα πραγματοποιηθούν σύντομα τα σχέδια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η καριέρα σας βρίσκεται σε μία εξελικτική πορεία και αυτό σας έχει απορροφήσει υπερβολικά, βάζοντας τους άλλους τομείς της ζωής σας, σε μία αναμονή. Ίσως επίσης να φροντίσετε ένα παλιό σας σχέδιο, που έχει καθυστερήσει αρκετά, λόγω συνθηκών. Το Σαββατοκύριακο θα φέρει στην επιφάνεια, καλές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Αγαπητά μου Λιοντάρια, αυτές οι μέρες φροντίζουν τις επιθυμίες σας και κάθε τι που πραγματικά θέλετε να ολοκληρωθεί. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Κριού, θα σας φροντίσει και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία, να σας κάνει ενεργούς σε ότι αγαπάτε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα θα είναι τέλεια. Είναι όμως η κατάλληλη στιγμή, να απομακρύνετε από κοντά σας, ότι δεν σας ταιριάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας, η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, που από ότι φαίνεται θα πάρετε και μία σημαντική βοήθεια από τους άλλους. Μπορεί να μην νιώθετε και τόσο καλά με κάποιες δύσκολες συζητήσεις που έχετε κάνει τις τελευταίες μέρες, όμως, με την πνευματική διαύγεια που θα έχετε το Σαββατοκύριακο, θα ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση σας.

ΖΥΓΟΣ

Κοντά στις 6/Απριλίου, θα έρθουν στην ζωή σας ευχάριστα γεγονότα, κυρίως στη προσωπική σας ζωή. Το σίγουρο είναι ότι έχετε την διάθεση να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που δεν είναι θετικά τοποθετημένες στην ζωή σας. Προχωρήστε σε νέες επιλογές προσώπων, που θα έχουν διάρκεια και θα [ανανεώσουν] την κοινωνική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, οι προκλήσεις έχουν μπει πλέον στην καθημερινότητα σας, ενώ για σας που ανήκετε στα επόμενα 2 δεκαήμερα, τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά καλά. Ίσως μάλιστα να κάνετε κάποιες επαγγελματικές κινήσεις, που σίγουρα θα βοηθήσουν τα εισοδήματα σας, αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, έχει ανοίξει μία αρκετά ελπιδοφόρα περίοδος στην ζωή σας, με συναισθηματικές προεκτάσεις. Θα μπορέσετε αναμφίβολα να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας, την εμπιστοσύνη που θα σας δείξουν οι άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται το Σαββατοκύριακο να ολοκληρώσετε μία θετικότατη συμφωνία, ή να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις μέρες θα οργανωθείτε περισσότερο και θα ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα, βάζοντας προτεραιότητα την οικογένεια σας, αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Μία ευχάριστη περίοδος, όπου θα έχετε την επιθυμία, να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να μετακινηθείτε λόγο της οικογένειας σας, αλλά και να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ανατροπές, για σας του πρώτου δεκαημέρου, είναι ένα γεγονός, που θα πρέπει να το συνηθίσετε και να διδαχθείτε μέσα από την καθημερινή τριβή. Για σας του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, τα γεγονότα είναι περισσότερο θετικά, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί στις 8/2, αλλά επίσης 13 και 14 /2. Θα μπορέσετε γενικότερα να αναπτύξετε την ζωή σας και να δεχθείτε τύχη από τους πλανητικούς συνδυασμούς, αυτών των ημερών.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, οι μέρες αυτές θα είναι σημαντικές για την προσωπική σας ζωή, αλλά επίσης και για κάποιες οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε αρκετή πίεση από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά θα δεχθείτε μία σημαντική βοήθεια, από πρόσωπο που δεν θα το περιμένετε.