Αστρολογικές προβλέψεις 5-11/10: Ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα, προκαλούν σοκ...

2020-10-05

Ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα, προκαλούν σοκ...

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους μάχιμους του ζωδιακού, οι μέρες αυτές κρύβουν αρκετούς κινδύνους, εφόσον θα πρέπει να κάνετε [φρόνιμες] κινήσεις, κυρίως σε οικονομικά θέματα. Θα υπάρξουν πολλές ανατροπές και εντάσεις, όταν χρειαστεί να διεκδικήσετε χρήματα που σας ανήκουν, ή να απαιτήσετε τα δεδουλευμένα σας, που θεωρείτε ότι σας έχουν για κάποιο λόγο αδικήσει. Επειδή η ψυχολογία σας θα είναι ταραγμένη, φροντίστε να μην μεταφέρετε την αρνητικότητα αυτή και στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου, οι μέρες αυτές θα είναι αρκετά έντονες, εφόσον η αντίθεση του πλανήτη Ουρανού που φιλοξενείται στο ζώδιο σας, θα έρθει σε αντίθεση με τον πλανήτη Ερμή. Έτσι οι σχέσεις θα περάσουν από έντονες διαμάχες, διεκδικήσεις και ασυνεννοησία, εφόσον θα υπάρχει πόλωση απόψεων. Στην προσωπική σας ζωή, αφήστε για λίγο τις γρήγορες σκέψεις, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους υπερκινητικούς του ζωδιακού, οι μέρες αυτές δεν θα ευνοήσουν τις αποφάσεις σας και κάθε είδους επαγγελματικές δραστηριότητες. Μην αφήσετε την αφέλεια να πρυτανεύσει στις κάθε είδους συναλλαγές σας και μην γίνεστε παράλογοι στις διεκδικήσεις σας. Κρατήστε όσο το δυνατόν ήπιους τόνους στην καθημερινότητα σας και μην εμπλακείτε σε λογομαχίες που πιθανόν να βγείτε χαμένοι μέσα από αυτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εκπλήξεις στην προσωπική σας ζωή δεν θα λείψουν και θα πρέπει να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί με πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον. Τίποτα δεν θα είναι δεδομένο αυτή την περίοδο, εφόσον οι ανατροπές σε συναισθήματα και προσωπικές επιλογές, θα είναι πολύ πιθανόν να συμβούν. Επίσης οι απερίσκεπτες ενέργειες και τα λόγια που δεν έχετε φιλτράρει πριν τα πείτε, θα σας γεμίσουν με συναισθήματα αβεβαιότητας.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν αρκετά έντονες καταστάσεις στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα. Υπάρχει η προδιάθεση, να βρεθείτε εκτεθειμένοι στον κοινωνικό σας περίγυρο, από κάποια λόγια που είχαν ειπωθεί από εσάς, ή να πείτε κάτι που θα θίξουν τα συμφέροντα των άλλων. Απομακρυνθείτε από καταστάσεις που βρίσκονται σε αναβρασμό και εξελίσσονται επικίνδυνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας αγαπητοί μου Παρθένοι, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά έντονη, ανατρεπτική και έξω από τα δικά σας νερά. Ο Ερμής, πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, θα έρθει σε αντίθεση με τον πλανήτη του απρόοπτου Ουρανό, οπότε και οι καταστάσεις που θα υπάρξουν αυτές τις μέρες, θέλουν προσοχή και καλή διαχείριση. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, προσοχή να δώσετε σε σπατάλες και υπερεκτίμηση των οικονομικών δυνατοτήτων σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, οι μέρες αυτές είναι αρκετά ρευστές σε θέματα οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά. Περιορίστε όσο γίνεται τις αγοραστικές σας επιθυμίες, εφόσον θα καταλάβετε αργότερα ότι οι κινήσεις σας αυτές, είχαν έλλειψη συντονισμού και πειθαρχίας. Η μεγάλη αυτοπεποίθηση σε κάποια θέματα, ίσως γίνει εμπόδιο σε οικογενειακές και επαγγελματικές σας υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η αντίθεση του πλανήτη Ουρανού με τον Ερμή, δημιουργεί εντάσεις με τους άλλους και αυτές οι αντιπαραθέσεις, θα σας κουράσουν υπερβολικά. Σίγουρα δεν είστε μόνο εσείς η αιτία των κακών σχέσεων με το περιβάλλον σας, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε ότι μία ανακωχή είναι απαραίτητη, για να δείτε τα πράγματα και από μία άλλη οπτική γωνία. Φροντίστε να είστε συντονισμένοι στην θετικότητα και απομακρυνθείτε από τις υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή θα έχει κάποιες δυσκολίες σε θέματα της καθημερινότητας, όπως επίσης θα νιώσετε άβολα με κάποια πρόσωπα, που θα επιδιώξουν να σας χαλάσουν την ηρεμία. Βέβαια μην αφήσετε αυτές τις άτυχες στιγμές να χαλάσουν τις καλές σχέσεις σας με τους άλλους και να σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Επίσης να θυμάστε ότι η υπερβολή σε οικονομικές συναλλαγές, είναι κάτι που δεν σας είναι απαραίτητο αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γα σας τους Αιγόκερους, ιδίως των πρώτων ημερών, θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, βάζοντας μία πινελιά απρόοπτου σε κάθε σας επαφή. Για σας που είστε γονείς, αυτή η περίοδος είναι γεμάτη αλλαγές που θα προκληθούν από τα παιδιά σας, λόγω των επιλογών τους. Η συναισθηματική σας ζωή θέλει αρκετές υποχωρήσεις για να νιώσετε καλά με τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικές υποχρεώσεις θα έχουν μία έντονη παρουσία αυτή την περίοδο και θα υπάρξουν κάποια πρόσωπα που μάλλον θα προσπαθήσουν να σας χαλάσουν την εικόνα που κτίζατε πολύ καιρό και αφορά την κοινωνική σας πορεία. Για κάποια περίοδο, καλό είναι να αφήσετε στην άκρη την χαλαρή στάση, απέναντι σε προβλήματα που σας δημιουργούν κάποιοι, με απώτερο σκοπό να πέσετε σε λάθος επιλογές

ΙΧΘΥΕΣ

Ο εκνευρισμός και η νευρική υπερδιέγερση, θα είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα των ημερών, εφόσον ο πλανήτης Ερμής, δέχεται την όψη αντίθεσης από τον πλανήτη του απρόοπτου Ουρανό. Έτσι όλη σχεδόν την εβδομάδα, θα υπάρξουν έντονες συζητήσεις με τους άλλους, κάτι που θα σας κουράσει υπερβολικά και θα σας κάνει να απομακρυνθείτε από κάποια πρόσωπα που θεωρείτε υπεύθυνα για αυτό.