Αστρολογικές προβλέψεις 4/11: Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τα ζώδια του αέρα

2019-11-04

Η Σελήνη στον Υδροχόο, ευνοεί τα ζώδια του Αέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον τομέα των κοινωνικών σας επαφών, θα έχει μία θετική επιρροή, σε θέματα που αφορούν συλλόγους, οράματα και δραστηριότητες με τα φιλικά σας πρόσωπα. Μία ευχάριστη συνάντηση είναι πολύ πιθανή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σήμερα θα έχει μια πιο δραστήρια κίνηση στα επαγγελματικά σας. Μπορεί να βρεθείτε κοντά σε κάποιες επαγγελματικές λύσεις, όπου και θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής σας χαλάει κατά κάποιον τρόπο την καθημερινότητα σας, με μικρές αναβολές και παρεξηγήσεις, που σας εκνευρίζουν. Βέβαια η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν πολύ καλές συνθήκες για να τακτοποιήσετε ένα οικονομικό σας ζήτημα, που έχει καθυστερήσει. Φροντίστε επίσης κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται απέναντι από το το σας ζώδιο, οπότε και θα σας απορροφήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τον σύντροφο και τις συνεργασίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία μάλλον περίεργη μέρα για σας, θα είναι η σημερινή για σας τους Παρθένους, όπου και θα προσπαθήσετε περισσότερο από το κανονικό, για να ολοκληρώσετε πράγματα, που σε άλλη περίοδο θα ήταν περισσότερο απλά.

ΖΥΓΟΣ

Αν και η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα σας ευνοεί, έχετε πολλά άλυτα θέματα στο μυαλό σας και αυτό λίγο σας χαλάει την αισθητική της μέρας σας. Απολαύστε κάποια καλά γεγονότα, στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον τομέα των οικογενειακών υποθέσεων, σας δίνει την συγκατάθεση να ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια σας και τα θέματα που αφορούν τα πρόσωπα που την αποτελούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε κάποια άλυτα ζητήματα όπου σας έχουν μπλοκάρει και ζητάτε κάποιες λύσεις. Το περιβάλλον σας, μάλλον θα σας φροντίσει, ακούγοντας προσεκτικά εκείνα που σας έχουν χαλάσει την διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια γεγονότα από το φιλικό σας περιβάλλον, θα είναι εκείνα που θα σας προβληματίσουν και θα έρθετε στο σημείο να ξανασκεφτείτε τον τρόπο που έχετε συμπεριφερθεί στους άλλους. Φροντίστε να είστε δίκαιοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και φροντίζει την διάθεση σας. Μπορεί επίσης να εμφανιστούν κάποια πρόσωπα που θα θελήσουν να σας προσφέρουν μία εξυπηρέτηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερα της και θα πρέπει να φροντίσετε να βρίσκεστε σε ήσυχο περιβάλλον. Αν για κάποιο λόγο πρέπει να συζητήσετε με τον σύντροφό σας κάτι, αφήστε το για αργότερα.