Αστρολογικές προβλέψεις 31/8-6/9

2020-09-01

Ανοίξτε τους ορίζοντες σας για να δεχτείτε, νέα πολλά υποσχόμενα γεγονότα...

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, στις 2/9, σας κάνει να είστε πιο διεισδυτικοί σε καταστάσεις που σας απασχολούν τους τελευταίους μήνες. Ίσως να εκτιμήσετε περισσότερο κάποια πράγματα που είχατε γυρίσει την πλάτη σας πιο πριν και να μετανιώσετε για κάποιες αποφάσεις που στην ουσία δεν ήταν εξ ολοκλήρου δικές σας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κάνετε πραγματικότητα κάποιες κρυφές σας επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους η εποχή αυτή είναι αρκετά σημαντική και καθοριστική για κάποια επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και δημιουργικές σας υποθέσεις. Η Πανσέληνος ευνοεί εσάς του πρώτου δεκαημέρου, βάζοντας στην άκρη τις αναστολές σας και τα θέματα που σας έφερναν ανασφάλειες. Τολμήστε κάτι νέο και θα δείτε να πραγματοποιείται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με έναν ασυνήθιστα ξαφνικό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα είναι για σας αρκετά αναζωογονητική για δύο σημαντικούς τομείς της ζωής σας, ο ένας είναι της καριέρας και ο άλλος αυτός της οικογένειας. Έτσι θα υπάρξουν στην ζωή σας αρκετά ξαφνικά γεγονότα που θα προκαλέσουν το αίσθημα της ξαφνικής τύχης μέσα από μία διαδικασία ασυνήθιστη. Αυτή την περίοδο το παρασκήνιο θα δουλέψει πολύ θετικά και ανανεωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στις 2/9, θα διευκολύνετε την ζωή σας σε πολλά επίπεδα, εφόσον η επικοινωνία σας και κάθε πνευματική εργασία, θα έχει την καλύτερη εξέλιξη. Επίσης τα ταξίδια, συμβόλαια και σπουδές, θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα με έναν αρκετά θετικό τρόπο. Γενικά είναι η περίοδος των ευκαιριών που θα έρθουν σαν [ Bonus ] από το σύμπαν, εφόσον έχετε προσπαθήσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα.

ΛΕΩΝ

Τα θέματα που θα έρθουν στο προσκήνιο αυτή την περίοδο, είναι εκείνα που αφορούν τα οικονομικά σας και γενικότερα οι επιθυμίες σας. Τα αποκτήματα σας, συναισθηματικά, αλλά και υλικά, θα γίνουν πρωταγωνιστές και εσείς θα τα απολαύσετε χωρίς μεγάλο κόπο. Βρίσκεστε επίσης σε μία χρονική στιγμή που η εργασία είναι για σας ο τρόπος να επιβληθείτε και να αποδείξετε την αξία σας, ακόμη και αν κάποιοι ήθελαν κατά το παρελθόν να σας ακυρώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές σε αυτή την Πανσέληνο που πραγματοποιείται απέναντι από το δικό σας ζώδιο και επηρεάζει, κυρίως εσάς που ανήκετε στις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη. Θα σας φέρνει ξαφνικά γεγονότα που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Ότι συμμαχία γίνει αυτή την περίοδο, θα έχει έναν πολύ βοηθητικό ρόλο, ενώ οι νέες γνωριμίες είναι ένα επίσης θετικό αποτέλεσμα αυτής της τόσο δημιουργικής περιόδου.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, θα υπάρξουν αυτή την περίοδο ένα [νοικοκύρεμα] των υποχρεώσεων σας, Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά και ίσως να θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα σας βοηθήσουν περισσότερο οικονομικά. Με αυτή την Πανσέληνο, που βρίσκεται επίσης σε τομείς όπως αυτός της υγείας, θα έχετε μία ξαφνική θετική επιρροή της τύχης και θα πάρετε βοήθεια από πηγές που δεν είχατε υπολογίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η Πανσέληνος αυτή θα είναι γεμάτη από υποσχέσεις, που οι περισσότερες θα έχουν έναν πολύ θετικό αποτέλεσμα. Θα γίνετε περισσότερο δημιουργικοί και ίσος να κάνετε μία καλλιτεχνική στροφή στην ζωή σας και να ασχοληθείτε με ένα ταλέντο σας. Τα παιδιά σας, αν είστε γονείς, θα είναι εστία έμπνευσης και χαράς, ενώ θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στο φιλικό σας περιβάλλον, που θα σας στηρίξουν σε κάθε σας επιδίωξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος του Σεπτέμβρη, διευρύνει τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και σας φέρνει πιο κοντά στο αποτέλεσμα μιας σκέψης σας. Άλλος ένας τομέας που ενεργοποιείται αυτή την περίοδο, είναι αυτός της οικογένειας και κάθε θέματος που αφορά την ακίνητη περιουσία σας. Πολύ πιθανόν να αλλάξετε κατοικία ή να χρειαστεί να μετακινηθείτε σε άλλη περιοχή λόγο επαγγελματικών σας υποθέσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες αυτή την περίοδο να υλοποιήσετε παλιά σας σχέδια, ή να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που για κάποιους λόγους είχατε απομακρυνθεί. Η Πανσέληνος στις 2/9, θα είναι για σας πολύ θετική, όπου θα ακουστούν οι απόψεις σας και θα έχετε ουσιαστική επιτυχία σε θέματα διδασκαλίας, σπουδών και γενικότερα θα ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή είναι μία εποχή όπου θα σας χαρακτηρίζουν οι επιθυμίες σας, είτε είναι υλικές, είτε συναισθηματικές. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσετε την οικονομική σας σταθερότητα και να βρείτε πηγές εισοδημάτων που θα σας διευκολύνουν στα καθημερινά σας έξοδα και ανάγκες. Επίσης αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε κάποιο ακίνητο σας, να το πουλήσετε ή να το ενοικιάσετε, τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου, εφόσον η Πανσέληνος γίνεται στο δικό σας ζώδιο και μάλιστα με τον πλανήτη Ουρανό, να συμμετέχει με έναν πολύ θετικό τρόπο στις επιθυμίες σας. Η προσωπική σας ζωή θα έχει κάτι ιδιαίτερα θετικό να σας δώσει, βάζοντας στην άκρη τις στενάχωρες σκέψεις του παρελθόντος. Σκεφτείτε και οραματιστείτε αυτό που πραγματικά θέλετε και το σύμπαν είναι ενεργό να σας το προσφέρει.