Αστρολογικές προβλέψεις 31/10: Συναισθηματικά πισωγυρίσματα και πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνιση τους

2019-10-31

Συναισθηματικά πισωγυρίσματα και πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνιση τους.

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία μέρα του Οκτώβρη, θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα από πολλές απόψεις για σας. Αλλά κυρίως θα σας κάνει αρκετά ανυπόμονους σε προσωπικά θέματα. Μία αποκάλυψη θα ευνοήσει τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν πολύ καλές εξελίξεις σε ένα προσωπικό σας θέμα. Ίσως να ξαναβρεθείτε με πρόσωπο που είχατε απομακρυνθεί για κάποιο λόγο και η συνάντηση αυτή θα σας ευνοήσει και θα σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα ο ανάδρομος Ερμής, επαναφέρει λύσεις και συναισθηματικές ευκαιρίες, αλλά ενδυναμώνει κάθε στόχο σας, που είχε καθυστερήσει να γίνει. Τα επαγγελματικά σας, θα έχουν μία υγιή ανανέωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα πολύ πιθανόν να συμβούν γεγονότα που θα σας φέρουν πρόσωπα από το παρελθόν. Μπορεί να συμβούν συναντήσεις που δεν περιμένατε, όπως επίσης να ακούσετε λόγια που θα έπρεπε να είχαν ειπωθεί καιρό πριν, από αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής αν και σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, θα ευνοήσει και θα ενδυναμώσει τις οικογενειακές σχέσεις. Κάποιες αλλαγές που τυχόν να είχατε σκεφτεί για τον χώρο σας, σήμερα είναι η πιο κατάλληλη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τελειώνει ο μήνας και ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή, βάζοντας σε μία στάση κάποιες καταστάσεις. Σήμερα βέβαια θα υπάρξουν συναντήσεις και ειδήσεις που θα σας δώσουν ιδιαίτερη χαρά.

ΖΥΓΟΣ

Η μεγάλη σας ανάγκη να προστατέψετε τα κεκτημένα σας και να μην αφήσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες εκτεθειμένες, θα γίνουν η καθημερινές σας σκέψεις έως τις 19/11 περίπου, όπου και ο Ερμής θα πάψει να είναι ανάδρομος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από σήμερα στο δικό σας ζώδιο, μπορεί να αναβάλει κάποια πράγματα, αλλά σήμερα θα βοηθηθείτε σημαντικά ώστε να ξεπεράσετε προβλήματα από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο σας ανανεώνει, αλλά η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά σήμερα στον δωδέκατο τομέα σας, σίγουρα θα δυσκολέψει την κρίση σας, σε σημαντικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες αλλαγές ξεκινούν στην προσωπική σας ζωή, και ιδίως σε πρόσωπα που είχατε να συναντήσετε πολύ καιρό. Πολύ πιθανόν να εμφανιστούν στο προσκήνιο παλιές συναισθηματικές σας επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε η στιγμή να κάνετε μία στάση, για να ξαναδείτε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζενίθ του ωροσκόπου σας, δεν θα αφήσει τίποτα που αφορά την καριέρα σας, χωρίς να το επανελέγξετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα μία πολύ καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί, αλλά επίσης να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν. Κάποια πνευματική εργασία σας, θα αναβληθεί.