Αστρολογικές προβλέψεις 30/10: Θα υπάρξουν δυσκολίες, αλλά όλα μπορούν να ολοκληρωθούν με καλό συντονισμό...

2019-10-30

Οι συναντήσεις και η επικοινωνία, βρίσκονται στην πιο καλή στιγμή...

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη από σήμερα, θα σας ανεβάσει την ψυχολογία, μετά από μία περίοδο αρκετά περίεργη από κάθε άποψη. Μπορείτε επίσης να κάνετε μία αρχή στα οικονομικά, όταν παρουσιαστεί μία ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ερμή, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θέλουν να βοηθήσουν τις προσωπικές σας σχέσεις. Ακόμη και να μην δείχνει τίποτα καλό, οι συζητήσεις θα σας δώσουν κάτι πολύ θετικό στο τέλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συζητήσεις και αναφορές σε επαγγελματικά θέματα, θα σας φέρουν αρκετή ικανοποίηση. Μπορεί να κλείσετε κάποια συμφωνία ή να αναβαθμίσετε κάποια καθημερινά θέματα, που θα σας δώσουν χαρά με την ολοκλήρωση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συζητήσεις πάνω σε οικονομικά θέματα, θα αποδώσουν και σίγουρα θα έχετε ένα ήρεμο κλείσιμο σε μία προσωπική αντιπαράθεση με αγαπημένο σας πρόσωπο. Καλές ειδήσεις θα σας έρθουν από μακριά.

ΛΕΩΝ

Συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας δώσουν χαρά, ενώ οικογενειακά θέματα που σας ταλαιπώρησαν αυτό το διάστημα, το σίγουρο είναι ότι θα έχουν καλύτερο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλά νέα θα έρθουν σήμερα σε σάς, ακόμη και να έχετε ταλαιπωρηθεί με μικροκαταστάσεις που δεν σας άξιζαν. Φερθείτε έξυπνα, σε πρόσωπα που σας αδίκησαν, ή προσπάθησαν να σας αδικήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Δικά σας και έμπιστα πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να κάνετε κάποια οικονομική κίνηση που είχατε σκεφτεί πριν καιρό. Επίσης, μην αναβάλετε μία συνάντηση με άτομο, που θα σας φανεί χρήσιμο στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα ο Ερμής και η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, φροντίζει τα συναισθηματικά σας θέματα. Μην αφήσετε να πάνε χαμένες οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα, ακόμη και αν δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η Σελήνη, στο δικό σας ζώδιο, θα ανανεώσει τις προσωπικές σας αναζητήσεις. Υπάρχει και το ενδεχόμενο μιας πολύ καλής συμφωνίας, που θα πρέπει να της δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα για να επιτευχθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το φιλικό περιβάλλον σήμερα, θα αποδειχθεί για σας μία πολύ καλή έκπληξη. Θα υπάρξουν συζητήσεις και ειδήσεις, που θα έχουν καλό αποτέλεσμα, κυρίως σε καταστάσεις που είχαν καθυστερήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία αρκετά ευχάριστη μέρα και ίσως πολύ βοηθητική για το επαγγελματικό σας μέλλον. Θα υπάρξουν επίσης ενδιαφέρουσες προτάσεις που αφορούν τις κοινωνικές σας δραστηριότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Καλή μέρα θα είναι η σημερινή για σας τα ψαράκια, όπου θα υπάρξουν ευνοϊκές επαγγελματικές αλλαγές, που μάλλον περιμένατε. Ένα ταξίδι ή κάποιες ειδήσεις από μακρυά, θα γίνουν η αιτία να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή.