Αστρολογικές προβλέψεις 29/10: Τα γεγονότα ακόμη έχουν ασταθή πορεία

2019-10-29

Τα γεγονότα ακόμη έχουν ασταθή πορεία.

ΚΡΙΟΣ

Τα γεγονότα σήμερα θα έχουν ακόμη την χθεσινή ενέργεια και σίγουρα θα πρέπει να μην αφεθείτε σε γρήγορες αποφάσεις που το μόνο που θα βοηθήσουν θα είναι να περιπλέξουν την συναισθηματική σας ζωή και όχι μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσωπική σας ζωή θα βρεθεί και πάλι σε μία άβολη στιγμή, αλλά με σωστούς χειρισμούς θα μπορέσετε να αποφύγετε τις καταστάσεις που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Η χθεσινή Νέα Σελήνη ήρθε για να σας πει κάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η χθεσινή Νέα Σελήνη, δεν θα σας επιτρέψει ακόμη να κινηθείτε όπως θα θέλατε και θα πρέπει να αφήσετε λίγο τον χρόνο να κυλήσει, για να ηρεμήσουν οι καταστάσεις. Ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια αλλαγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα γεγονότα και σήμερα, δεν θα είναι διαφορετικά από εκείνα της χθεσινής μέρας. Έτσι η προσοχή σας καλό είναι να στραφεί σε πρόσωπα που σας συνδέουν συναισθήματα. Μην αφήσετε να σας καταπιούν οι αμφιβολίες.

ΛΕΩΝ

Και η σημερινή μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί συνέχεια της χθεσινής Νέας Σελήνης, όπου και θα πρέπει να βρεθούν λύσεις σε ένα οικογενειακό θέμα που έχει προκύψει. Θα πρέπει λοιπόν να βρείτε τον λόγο που έχει ξεκινήσει αυτή η αντιπαράθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι σας προβληματίζει, κάτι σας χαλάει και σήμερα την ηρεμία σας, αλλά στο βάθος όλα έχουν μία πορεία που θα σας αλλάξει εντελώς την καθημερινότητα σας, όχι όμως απαραίτητα για κάποιο κακό λόγο.

ΖΥΓΟΣ

Η χθεσινή μέρα θα έχει εμπλοκή και στα σημερινά γεγονότα, όπου και θα πρέπει να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, τόσο στα οικονομικά, όσο και στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα επισκιάζεται από την χθεσινή, κάτι που δεν αφήνει κανένα ενδεχόμενο αλλαγής, εφόσον είστε εσείς που αντιπροσωπεύετε το φαινόμενο της Νέας Σελήνης. Προσοχή λοιπόν στα προσωπικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη σας επηρεάζει και σήμερα, βγάζοντας από μέσα σας κάποιες ανασφάλειες και σίγουρα θα αναζητήσετε απαντήσεις σε θέματα που σας αφορούν. Ένα ταξίδι θα είναι πολύ ιδιαίτερο και θα σας αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χθεσινή Νέα Σελήνη, είναι ένα βήμα προς την συναισθηματική σας αφύπνιση. Κάποια πρόσωπα τα έχετε αφήσει να παίξουν ένα ρόλο στην ζωή σας, που μάλλον δεν σας ταιριάζει με κανένα τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχετε ακόμη μία μέρα που θα πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια επαγγελματικά σας βήματα. Οι αλλαγές είναι επιτακτικές και σίγουρα θα πρέπει να γίνουν για το καλό σας, όπου αργότερα θα τα κατανοήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες υπερβολές που θα πρέπει να αποφύγετε. Πολύ πιθανόν να βγάλετε λάθος συμπεράσματα για ένα δικό σας πρόσωπο, που θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη ηρεμία.