Αστρολογικές προβλέψεις 28/9-4/10: Νέα ξεκινήματα και δυναμικές αποφάσεις

2020-09-28

Νέα ξεκινήματα και δυναμικές αποφάσεις.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, την 1/10, σας δίνει την ευκαιρία να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή και να δείτε πιο ολοκληρωμένα, που βρίσκονται οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε είναι, η εγωκεντρική τάση, που σίγουρα θα σας εγκλωβίσει σε λάθος συμπεριφορές, οπότε θα χάσετε κάθε ευκαιρία να πάρετε την δικαίωση σας και να προχωρήσετε απαλλαγμένοι από βάρη που δεν σας ταιριάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου, οι μέρες αυτές θα είναι κάπως δύσκολες, μιας και η Πανσέληνος την 1/10, θα σας βγάλει κάποιες ψυχικές διακυμάνσεις. Μην αφήσετε τα γεγονότα να σας επηρεάζουν υπερβολικά, γιατί σίγουρα θα χάσετε πολύτιμες στιγμές που δεν θα ξαναζήσετε και αφορούν την καθημερινότητα σας. Στο τέλος της εβδομάδας, η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, ανανεώνει σταδιακά τις προσωπικές σας επιλογές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για σας τους Διδύμους, κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά σημαντική για την προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος στον τομέα που αφορά τις φιλίες και τις ελπίδες σας, φανερώνει μία σας επιθυμία, να ανανεώσετε τις επιλογές σας και να βάλετε στην ζωή σας καινούρια πρόσωπα. Επίσης στο τέλος της εβδομάδας, θα έχετε μία καλή εξέλιξη σε οικογενειακές υποθέσεις, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, η Πανσέληνος την 1/10, επηρεάζει τα επαγγελματικά σας και την γενικότερη εικόνα σας προς τα έξω. Σίγουρα αυτή η χρονική περίοδος είναι ένα καρμικό πέρασμα, που θα σας αλλάξει σημαντικά και θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Στο τέλος της εβδομάδας, θα υπάρξουν ευχάριστες συναισθηματικές εξελίξεις.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, οι μέρες αυτές θα έχουν μία πολύ ανεπτυγμένη επικοινωνιακή πορεία και δείχνει ότι θα σας δοθούν ευκαιρίες να αναπτύξετε τις πνευματικές σας ανησυχίες. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες συμφωνίες, που θα εξαρτηθεί η επιτυχία τους ή όχι, από τον τρόπο που θα τις διαχειριστείτε. Μία πρόταση για ένα ταξίδι ή ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, είναι τα πιο πιθανά σενάρια αυτής της περιόδου αυτής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ξεκινήσω με τα πολύ καλά νέα για σας του πρώτου δεκαημέρου, όπου η Αφροδίτη θα μετακινηθεί πλέον στο ζώδιο σας και σταδιακά θα γλυκάνει τις σχέσεις σας και όχι μόνο. Η Αφροδίτη ευνοεί όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι, βάζοντας νέα πρόσωπα στην καθημερινότητα σας, αλλά και για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδίου, θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές σε πρακτικά θέματα και οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος την 1/10 απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας ωθεί να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας και να επανεξετάσετε την συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, βοηθά να πλησιάσετε κάποια πρόσωπα που για κάποιους λόγους είχατε απομακρυνθεί. Επίσης μία οικονομική ενίσχυση, θα έρθει την στιγμή που δεν θα την περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα αυτή την εβδομάδα και σίγουρα θα υπάρξουν καλές προοπτικές αν δεν βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, που ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο, η προσωπική ζωή αρχίζει να γίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα και σταδιακά μία νέα γνωριμία θα παίξει έναν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας. Η τάση για μία αλλαγή σε συναισθηματικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά για σας, εφόσον ο Οκτώβρης θα βγάλει από την ζωή σας την μονοτονία και θα μπείτε δυναμικά σε συναισθηματικές ανακατατάξεις. Ήρθε η στιγμή να φροντίσετε την επαγγελματική σας καταξίωση, ακόμη και αν κάποιοι δεν συμφωνούν απόλυτα με τις αποφάσεις που παίρνετε. Επίσης, κάποια σημαντική γνωριμία θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας που ανήκετε στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, η περίοδος αυτή δεν είναι και η πιο εύκολη. Βέβαια η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, ιδίως για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, χαλαρώνει αρκετά την ένταση που νιώθετε και σας βοηθά, από το τέλος της εβδομάδας και μετά, να βρείτε ένα συναισθηματικό λιμάνι. Γενικότερα θα πρέπει να αποφεύγετε τις εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, οι μέρες αυτές θα σας πιέσουν αρκετά και ίσως το οικογενειακό σας περιβάλλον, δεν θα ασπαστεί τις οποιεσδήποτε αποφάσεις σας. Θα βρεθείτε εκτεθειμένοι για ακόμη μια φορά σε καταστάσεις αρκετά απαιτητικές, που αφορούν τη επαγγελματική σας πορεία. Αφήστε για λίγο τα παράπονα που έχετε για τους άλλους στην άκρη, γιατί χάνετε όμορφες στιγμές από την ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολλές νέες υποθέσεις που θα σας απασχολήσουν, βάζοντας στην καθημερινότητα σας νέα [ξυπνήματα], τόσο στα υλικά θέματα, όσο και στην συναισθηματική σας ζωή. Η Αφροδίτη στο τέλος της εβδομάδας, περνά απέναντι από το δικό σας ζώδιο, κάνοντας την προσωπική σας ζωή πολύ ενδιαφέρουσα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, θα αποκτήσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και όσοι είστε αδέσμευτοι, ίσως να δεχτείτε τα βέλη του έρωτα.