Αστρολογικές προβλέψεις 28/11: Ξαφνικές ευκαιρίες στα ζώδια της Γης

2019-11-28

Ξαφνικές ευκαιρίες, στα ζώδια της Γης.

ΚΡΙΟΣ

Το πολύ ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού, θα σας βοηθήσει να βρεθούν λύσεις σε οικονομικά θέματα. Ίσως μάλιστα θα έχετε μία καλή εξέλιξη σε ένα προσωπικό σας ζήτημα, που θα έρθει αναπάντεχη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα το τρίγωνο της Αφροδίτης - Ουρανού, προμηνύει ευχάριστα γεγονότα στην ζωή σας και μάλιστα με έναν ξαφνικό τρόπο. Οι σχέσεις βελτιώνονται και ίσως μία ξαφνική γνωριμία σας ανανεώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης - Ουρανού, που σχηματίζεται σήμερα, είναι πολύ βοηθητικό σε θέματα που αφορούν την εργασία σας και σημαντικές αποφάσεις για μελλοντικά σχέδια σας. Οι συναισθηματικές σας ανάγκες, θα είναι μεγάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία πολύ θετική όψη για σας, η Αφροδίτη με τον Ουρανό, θα φέρει ευκαιρίες που αφορούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα υπάρξουν επικοινωνιακά ευχάριστα γεγονότα και μάλιστα θα υπάρξει μία επιστροφή κάποιου προσώπου.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού, σας δίνει λύσεις από το πουθενά και σας απαλλάσσει από κάποια επιπρόσθετα προβλήματα που είχατε το τελευταίο διάστημα. Αν είστε σε σχέση, θα υπάρξουν αλλαγές προς το καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού, θα στρέψει την προσοχή σας σε κάθε συναισθηματική και οικονομική υπόθεση. Επιπλέον η σημερινή μέρα θα σας δώσει νέα ώθηση, σε σχέδια σας για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού, θα σας δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να βελτιώσει τις οικογενειακές σας σχέσεις και παλιά οικογενειακά θέματα θα εξαλειφθούν, εφόσον θα βρεθούν λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις σήμερα θα έχουν την τιμητική τους και θα βρεθούν ευκαιρίες να βελτιωθούν σημαντικά την επικοινωνία σας με τους άλλους. Θα υπάρξουν λύσεις που ενδεχομένως να βοηθήσουν σημαντικά την κοινωνική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχετε μία πολύ καλή μέρα για να βελτιώσετε τις οποιασδήποτε υποθέσεις σας αφορούν. Η αισιοδοξία θα έρθει και από ένα οικονομικό θέμα που θα σας λύσει πολλά προβλήματα που είχατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, σχηματίζει τρίγωνο με τον πλανήτη Ουρανό, όπου και θα πρέπει να περιμένετε θετικές εξελίξεις στην ζωή σας, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλά τα νέα και για σας, εφόσον ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη, όπου και θα σας δώσει πάμπολλες ευκαιρίες και καλή κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτη - Ουρανού, θα σας χαρίσει μία πολύ όμορφη και ισορροπημένη μέρα, Τα νέα θα έρθουν ξαφνικά και αναπάντεχα και εσείς θα ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.+