Αστρολογικές προβλέψεις 27/9: Η μέρα αυτή μπορεί να μην επιτρέψει στα συναισθήματα να είναι σαφή και υγιή

2019-09-27

Η μέρα αυτή μπορεί να μην επιτρέψει στα συναισθήματα να είναι σαφή και υγιή.

ΚΡΙΟΣ

Μην αφήσετε σήμερα πρόσωπα να σας απογοητεύουν με τις λάθος συμπεριφορές τους και ιδίως εκείνα που βρίσκονται κοντά σας και έχουν συναισθήματα προς εσάς. Ίσως ήρθε η στιγμή να τοποθετήσετε τον εαυτό σας εκεί που αξίζει και όχι εκεί που θέλουν οι άλλοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε ότι οι εκκρεμότητες σας έχουν πνίξει και πολύ πιθανόν δεν προλαβαίνετε να κάνετε σημαντικά πράγματα για να αλλάξετε τα τώρα δεδομένα. Βέβαια η Σελήνη στην Παρθένο, κάτι καλό θα φέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το δύσκολο τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, θα σας ενεργοποιήσει τις προσωπικές σας σχέσεις και επιδιώξεις. Οι δημιουργικές σας στιγμές θα είναι πολλές, αλλά θα έχετε ένα ψυχικό μπλοκάρισμα που θα σας αποτρέπει στο να ολοκληρώσετε κάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία πολύπλοκη μέρα με ένα αρκετά περίεργο κλήμα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Ο Ερμής με τον Πλούτωνα σήμερα αρνούνται να συνεργαστούν και αυτό θα σας δημιουργήσει αρκετούς προβληματισμούς και κακή επικοινωνία.

ΛΕΩΝ

Θα ήταν καλό να μην αφήσετε τον εγωισμό σας να χαλάσει τις σχέσεις σας και τις κοινωνικές σας επαφές. Μην αφήσετε τα λόγια σας, να πλήξουν τις ευαίσθητες χορδές και τα συναισθήματα των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα συνεχίσετε να ασχολείστε με πρακτικά θέματα και να έχετε πολύ καλή σχέση με οικονομικά θέματα. Βέβαια να προσέξετε τις συζητήσεις που θα κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, θα σας αναγκάσει να απομακρυνθείτε από κάποια πρόσωπα που έχετε μαζί τους συναισθηματικούς δεσμούς. Μην κάνετε σήμερα συμβόλαια και μην υποσχεθείτε πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τετράγωνο Ερμή - Πλούτωνα, η διαίσθηση σας σήμερα θα σας σπρώξει να κάνετε κάτι που ίσως αργότερα μετανιώσετε. Η ανάγκη σας για να μείνετε μόνοι και να κάνετε μία καλή ενδοσκόπηση, θα είναι πολύ χρήσιμη και για αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή σήμερα στις φιλίες σας και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκετε. Ίσως να πρέπει να αναθεωρήσετε πολλά θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τις επαφές σας με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, σας επηρεάζει άμεσα, για αυτό τον λόγο μην είστε απρόσεκτοι με ότι συζητήσετε. Κάποια θέματα στα επαγγελματικά σας θα σκαλώσουν και χρειάζεται αναθεώρηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν αυτή την περίοδο σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι ή γενικά κάνετε κάποιες μετακινήσεις, καλό είναι να είστε απόλυτα προσεκτικοί και να οργανώνετε το κάθε τι, πριν βρεθείτε μπροστά σε απρόοπτες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Πλούτωνα και τον Ερμή να μην έχουν την καλύτερη όψη σήμερα, οι προβληματισμοί σας θα είναι πάνω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και σε οικονομικά θέματα που μοιράζεστε με κάποια άλλα πρόσωπα.