Αστρολογικές προβλέψεις 26/10-1/11: Η Μπλε Πανσέληνος που αλλάζει την καθημερινότητα μας

2020-10-26

Η Μπλε Πανσέληνος που αλλάζει την καθημερινότητα μας...

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας Οκτώβριος ολοκληρώνει την παρουσία του με μία ακόμη Πανσέληνο, που σας επηρεάζει σε κάθε υλική και συναισθηματική σας επιδίωξη. Έτσι στις 31/10 η μπλε Πανσέληνος ταράζει για ακόμη μία φορά την σταθερότητα που προσπαθείτε να έχετε στην ζωή σας. Μην επιδιώξετε τώρα να επιβάλετε την γνώμη σας στους άλλους, όταν για διάφορους λόγους, τα πάντα γύρω σας είναι μεταβαλλόμενα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος την τελευταία μέρα του Οκτώβρη, αφορά κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί στις 28 - 29 - και 30 Απριλίου. Επηρεάζει την προσωπική σας ζωή και σίγουρα θα υπάρξουν καταστάσεις και γεγονότα που θα σας αποσυντονίζουν και θα αλλάξουν την μέχρι τώρα καθημερινότητα σας. Για σας που αγαπάτε την σταθερότητα και την σιγουριά, αυτή η περίοδος θα εναντιωθεί σε ότι έχετε φροντίσει να έχει αντοχή στον χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους ανήσυχους του ζωδιακού, οι μέρες αυτές θα είναι υποστηρικτικές για την προσωπική σας ζωή, ακόμη και αν έχετε να αντιμετωπίσετε μία δύσκολη συναισθηματική υπόθεση. Η Πανσέληνος στις 31/10, κάνει μία επαναφορά κάποιων παλιών υποθέσεων, εργασίας και υγείας, όπως επίσης καλείστε να δώσετε μεγαλύτερο χώρο στις ανάγκες σας. Ίσως ένα συναισθηματικό σας ξέσπασμα, να είναι η αλήθεια σας, που την καταπιέζατε πολύ καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα, θα ενεργοποιήσει και πάλι τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον. Θα δείτε λοιπόν αν έχετε προστατέψει αρκετά ότι αγαπάτε, αλλά και το πόσο σωστά έχετε προγραμματίσει το μέλλον σας. Είναι καιρός να βγείτε από το καβούκι σας και να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει, ακόμη και αν έχετε να αντιμετωπίσετε πολλούς αστάθμητους παράγοντες.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα καλό [σκούπισμα], στο επαγγελματικό σας χώρο και να κρατήσετε μόνο ότι πραγματικά έχει αξία για σας. Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα, θα ανανεώσει την καριέρα σας, την κοινωνική σας εικόνα και το οικογενειακό σας περιβάλλον, με έναν αστραπιαίο τρόπο, που δεν θα σας επιτρέψει να αντιδράσετε. Για τους γεννημένους στις 31/7 και 1/8, οι συνθήκες θα είναι αρκετά πιο έντονες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, θα υπάρξει αυτό το διάστημα, μία αναγέννηση και μία τάση να αγαπήσετε τα νέα δεδομένα στην ζωή σας. Οι αλλαγές θα γίνουν για να σας προχωρήσουν, να σας εξελίξουν και να σας απομακρύνουν από λάθος πρόσωπα. Η Πανσέληνος στις 31/10, επηρεάζει θετικά εσάς που έχετε γεννηθεί στις 31/8 και 1/9, βάζοντας μία καινούρια πνοή στα σχέδια σας, επικοινωνώντας με ανθρώπους που σας δίνουν νέες ιδέες, χωρίς να κινδυνέψουν οι αξίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Αν και κάποια θέματα ακόμη σας ταλαιπωρούν, από την Πέμπτη, θα αρχίσει η προσωπική σας ζωή να ανανεώνεται και να σας δίνει όμορφες στιγμές. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα αυξηθούν οι πιθανότητες επιστροφής προσώπων από το παρελθόν, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να κλείσετε κάποιες παλιές εκκρεμότητες. Η Πανσέληνος στις 31/10, στο ζώδιο του Ταύρου, είναι η ένδειξη μιας αναγκαστικής οικονομικής [αναρχίας], με διάρκεια περίπου έως τις 15/11.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, του πρώτου δεκαημέρου, είναι η περίοδος που θα ανανεωθείτε, ή θα δεχθείτε την απρόσμενη [εισβολή] ανθρώπων, που θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας. Η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί συναισθηματική αναρχία και σίγουρα θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια για να μην φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Οι γεννημένοι 31/10 και 1/11, θα έχουν πιο έντονα στην ζωή τους, αυτά τα γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, είναι ένδειξη μιας περιόδου αλλαγών στα επαγγελματικά σας, με προεκτάσεις που αφορούν την καθημερινότητα σας. Θα υπάρξουν επίσης κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή, αλλά μην επιτρέψετε τα συναισθήματα σας, να σας παρασύρουν σε λάθος επιλογές. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πλούσια, εφόσον θα υπάρξουν νέες αφίξεις προσώπων, αλλά επίσης θα σας πλησιάσουν, πρόσωπα από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η Πανσέληνος στις 31/10, θα βρεθεί σε μία θετική γωνία με το πρώτο δεκαήμερο σας, οπότε και να περιμένετε καλές εξελίξεις, στην προσωπική σας ζωή. Αν και αυτή η περίοδος είναι γεμάτη από ανατροπές, εντάσεις και καρμικά γεγονότα, εσείς νιώθετε μία απέραντη εσωτερική δύναμη, που σας εξασφαλίζει καλά γεγονότα που έρχονται. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, θα υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις, που ίσως και να είχαν καθυστερήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή, ανανεώνεται, αλλάζει και περνά σε μία νέα κατάσταση που μέχρι χθες σας ήταν παντελώς άγνωστη. Μπορεί επίσης οι αλλαγές αυτές να μην επηρεάσουν εσάς, αλλά πρόσωπα που ανήκουν στο οικογενειακό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Γενικότερα θα σας απασχολήσουν θέματα που δεν έχουν αυτή την στιγμή μία οριστική και σαφή εικόνα, αλλά που θέλουν προσπάθεια από εσάς για να μπορέσετε να κερδίσετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, ο Οκτώβριος σας εγκαταλείπει με κάποια επικοινωνιακά θέματα που θα σας ξαφνιάσουν, ενώ οι πνευματικές σας αναζητήσεις βρίσκονται σε μία έξαρση. Για τους σπουδαστές αυτή η περίοδος θα έχει αρκετά απρόοπτα, ακόμη και αλλαγές κατεύθυνσης. Από την Πέμπτη και μετά, θα υπάρξουν καλύτερες συνθήκες στα οικονομικά σας, κυρίως για σας του πρώτου δεκαημέρου, ενώ για σας του τρίτου, θα πρέπει να μαζέψετε, την αψυχολόγητη τάση που έχετε για αγορές.